Strategii pentru buget

Strategii pentru buget

Cea mai infricosatoare idee legata de nunta nu mai este cea a angajamentului pe viata, ci mai de graba a costurilor pe care le implica ziua cea mare. Ca sa iti faci o idee in legatura cu posibilitatile de plata, ti-am pregatit cateva variante.


bugetul nuntii tale
 

Platesc parintii

Avantaje

Nu va trebui sa strangi tu cureaua pentru a plati pentru nunta. Ceea ce inseamna ca iti poti pastra banii pentru cheltuielile pe care le vei avea dupa casatorie, poate chiar sa va luati o casa a voastra sau sa mergeti intr-o luna de miere exotica.

Dezavantaje

De obicei, persoana care plateste alege ce isi doreste. Ceea ce inseamna ca cel mai probabil nu vei fi tu cea care da ordinele. Daca parintii vor fi cei care platesc, nu portofelul tau va avea de suferit, dar va trebui sa faci unele compromisuri.


bugetul nuntii tale

Platiti voi

Pentru ca tot mai multe cupluri asteapta cativa ani pentru a se casatori, au timp sa stranga bani si sa aiba job-uri bine platite. Astfel, aceasta optiune li se pare cea mai normala.

Avantaje

Vei avea controlul total asupra deciziilor legate de cea mai importanta zi din viata ta. Daca vrei sa te casatoresti pe plaja, in costum de baie, dansand pe muzica reggae, atunci nimic nu te va opri, chiar daca mamei tale i se poate parea scandalos.

Dezavantaje

Cheltuielile te pot lasa cu datorii sau cu restrictii. Un alt dezavantaj este acela ca iti poti face parintii sa se simta prost daca ii excluzi cu totul din organizare. Cel mai bine este sa accepti o suma fixa, pentru ceva pentru care nu ai o preferinta anume.


bugetul nuntii tale

Platiti impreuna

Cea mai buna cale este sa imparti intregul cost in trei parti. Astfel, nimeni nu va avea obiectii pentru bucata pe care au platit. Iar daca una dintre familii va plati mai mult, asta nu inseamna ca parerea ei va avea o greutate proportionala cu suma oferita.

Avantaje

Iti vei putea permite nunta pe care ti-ai dorit-o, fara eforturi prea mari. In plus, nimeni nu se va simti exclus, pentru ca toti vor contribui cu ceva.

Dezavantaje

Acceptand bani din partea altora vei accepta si opiniile lor. Dar si pentr u asta exista solutii. De exemplu, daca parintii vostrii vor o trupa, iar voi un Dj, atunci gasiti una care sa lucreze impreuna cu un Dj, cu care sa imparta timpul.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.