Home / Stil mireasa  / Designeri  / Sub lupa: White Gallery London

Sub lupa: White Gallery London

23 de colectii de rochii de mireasa au fost dezvaluite in cadrul celebrului eveniment White Gallery London, desfasurat la Battersea Evolution. Toate acestea au fost realizate de catre cei mai din top designeri internationali, pentru anul 2013.

Pe parcursul celor trei zile, vizitatorii si presa au putut admira unele dintre cele mai inspirationale creatii ale sezonului urmator. Succesul de care s-a putut bucura White Gallery London a plasat evenimentul pe primul loc in calendarul international al caselor de moda din industrie.

 

White Gallery London


Ian Stuart@White Gallery London, Alan Hannah@White Gallery London

 

Cu o crestere de 18% a numarului de vizitatori fata de anul trecut, evenimentul s-a dovedit de un real succes pentru cele peste 60 de branduri de renume. Partener media al evenimentului, revista Ideal Mariaj iti prezinta cateva creatii exceptionale ale celei mai spectaculoase expozitii din domeniu.

 

White Gallery London


Stewart Parvin@White Gallery London, Sanyukta Shrestha@White Gallery London

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT