SUMMER SALE – Rochii de mireasa de la 999 de lei!

SUMMER SALE – Rochii de mireasa de la 999 de lei!

Marithe ti-a pregatit cea mai mare surpriza a verii: rochii de mireasa incepand cu 999 de lei doar in weekendul 25-26 iunie 2016! Creatorii brandului 5 in 1 pun la bataie 70 de rochii de mireasa incredibile la un pret SOC!

ssumer

 

In fiecare an Marithe organizeaza cel mai mare SALE OUT al industriei de rochii de mireasa. Ne dorim sa oferim mireselor ocazia de a avea rochia viselor lor chiar daca au un buget limitat. La Marithe oferim tuturor sansa de a achizitiona o rochie superba chiar si la un pret modic incepand cu 999 de lei.

Evenimentul de lichidare de stoc va avea loc DOAR in weekendul 25-26 iunie in intervalul orar 12-17 si va onora comenzi in sistemul primul sosit primul servit – rochiile de mireasa cu reducere vor fi vandute pe loc miresei care si-o va dori. Accesul la eveniment se face EXCLUSIV pe baza de programare la numarul 0720 355 285.

Te asteptam cu o selectie exceptionala de rochii de mireasa (sirena, printesa, scurte, de dantela si numai) intr-o atmosfera sofisticata si eleganta special creata pentru ca tu sa iti implinesti cel mai mare vis.

Te asteptam in weekendul 25-26 iunie in baza programarii la 0720 355 285.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.