Super reduceri de pret la rochiile de mireasa Marithé!

Super reduceri de pret la rochiile de mireasa Marithé!

Reduceri de pana la 50% la rochiile aflate in stoc!


Beneficiaza de lichidarea de stoc a colectiilor de primavara – vara 2010 si cumpara-ti rochia mult visata cu un discount de pana la 50% din pretul initial! Da, ai inteles bine! Poti cumpara una dintre creatiile Benjamin Roberts, Elianna Moore,  Herve Mariage Paris sau Maria Karin la jumatate din pret numai prin Marithe Romania!


Asa ca intra pe www.marithe.ro , gaseste rochia mult visata si fa-ti din timp programare la numerele de telefon 0720.355.285, 0729.883.743 sau pe e-mail la contact@marithe.ro.


Echipa Marithé te va ajuta sa gasesti rochia perfecta pentru nunta ta! In plus vei avea ocazia sa iti cumperi o rochie de designer cu reducere de pana la 50%!


 

marithe

 


Reduceri de pana la 30% la comenzile noi!


Nu e cazul sa te ingrijorezi daca nu ai reusit sa iti faci programarea la timp iar rochia ta mult visata a fost deja cumparata. Marithé iti ofera un discount de pana la 30% pentru comenzile noi! Totul pentru ca miresele Marithé sa aiba exact ceea ce si-au dorit dar la un pret de criza!


Nu rata ocazia de a avea rochia mult visata! Numai prin Marithé poti sa iti achizitionezi rochia perfecta la un pret imbatabil!


 

marithe

 


Marithé – Salon du mariage


Adresa: Str. Prof. Ion Bogdan nr.23, etaj 1, sector 1, Bucuresti


Tel: 0720.355.285, 0729.883.743


E-mail: contact@marithe.ro.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.