Surprizele nuntii lui Kim Kardashian

Surprizele nuntii lui Kim Kardashian

Pana la nunta regala de Hollywood mai sunt cateva ore, iar presa americana asteapta cu sufletul la gura alegerea lui Kim in materie de rochie de mireasa. Mai mult de atat, totul despre marea zi a ceremoniei lui Kim Kardashian cu baschetbalistul Kris Humphries  va fi dezvaluit. In continuare, Ideal Mariaj iti destainuie cele mai asteptate amanunte legate de nunta.


1. Rochia de mireasa a lui Kim


Cu toate ca viitorul sot Kris Humphries va fi foarte elegant si frumos,  mireasa va fi cea in lumina reflectoarelor.  Stim deja ca designerul rochiei este Vera Wang, insa marea intrebare de pe buzele tuturor este “cum va arata rochia?”, alaturi de speculatii privind incaltamintea aleasa sau pentru ce coafura a optat.


2. Tinuta invitatii


In timp ce sora miresei, Kourtney, a dezvaluit ca domnisoarele de onoare vor purta rochii de culoare verde, o sursa apropiata familiei a marturisit ca “este 99% fals” adaugand ca “tema nuntii va ramane aceeasi” si anume invitatii trebuie sa poarte alb si negru.


3. Ce persoane faimoase vor fi la ceremonie


Lista de invitatii la nunta lui Kim si Kris cuprinde, cu siguranta, sute de nume celebre. Cu toate ca au tinut numele invitatiilor secret, vedete precum Lindsay Lohan, Demi Lovato, Justin Bieber, Serena Williams, Ryan Seacrest si, bineinteles, colegii baschetbalistului de la Jesey Nets sunt asteptate la ceremonie.


4. Surprizele pentru miri


Mama vedetei americane, Kris Jenner, a marturisit ca vor fi “atat de multe surprize, atat pentru mireasa, cat si pentru mire. O sa fie fantastic, abia asteptam petrecerea!”


5. Inevitabilele comparatii


Dupa terminarea nuntii, gurile rele se vor grabi sa compare ceremonia lui Kim cu cea a surorii sale, Khloe Kardashian Odam cu Lamar Odom, insa unele persoane au declarat ca nunta Kardashian-Humphries se poate ridica la valoarea celei a Ducelui si Ducesei de Cambridge. La urma urmei, a fost numita nunta regala a Hollywoodului.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.