Targ: VINTAGE + PRE-LOVED + DESIGNER OUTLET – 18 – 19 Mai

Targ: VINTAGE + PRE-LOVED + DESIGNER OUTLET - 18 - 19 Mai

Targ: VINTAGE + PRE-LOVED + DESIGNER OUTLET – 18 – 19 Mai

Ți-am pregătit un weekend cu Shopping Smart și Sustenabil.

VINTAGE + PRE-LOVED + DESIGNER OUTLET

Am adus împreună colecționari de vintage cu bijuterii vintage prețioase + o selecție de piese pre-loved, adică intri în garderoba celor 30 de femei care își expun și își vând cele mai frumoase haine, cei mai interesanți pantofi, genți, eșarfe + Designer Outlet.

La Designer Outlet o să găsești piese din colecțiile mai vechi ale designerilor, samples, piese folosite la diverse ședințe foto la prețuri de outlet.

La Pre-Loved găsești piese purtate puțin sau doar cumpărate și nescoase încă în lume și s-ar putea să ai norocul să îți găsești la un sfert de preț ce ți-ai dorit să cumperi din magazine.

“Sigur cade dulapul pe noi, sub greutatea hainelor si totuși … nu avem cu ce să ne îmbrăcăm” – așa a început frumoasa povestea grupului Nu Mai Port. Totul a pornit de la ideea de a da o nouă viață hainelor și accesoriilor cu scopul de a proteja resursele planetei și de a stopa consumerismul.

Vintage + Pre-Loved + Designer Outlet, sub umbrela V for Vintage si Nu Mai Port, este un eveniment despre shopping conștient, despre alegeri asumate, despre chilipiruri și un weekend printre femei, haine, bijuterii și pantofi. Ce ți-ai putea dori mai mult?

PROGRAM VINTAGE + PRE-LOVED + DESIGNER OUTLET:

Sâmbătă 18 Mai : 11.00 –19.00 Duminică 19 Mai: 11.00 – 19.00 the VILLA – strada Negustori 16

Intrarea LIBERĂ

Și pentru ca vorbim despre sustenabilitate, vino cu propria ta pungă de pânză, noi te asigurăm ca o să fie plină la plecare.

 

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.