Tendinte 2010

Tendinte 2010

Iti propunem un pictorial in tendinte 2010/2011, cu rochii de mireasa si costume de mire, din numarul 28 al revistei Ideal Mariaj.

Anul acesta se poarta decorul cat mai personalizat. Opteaza pentru o sedinta foto in studio si joaca-te cu ultimele tendinte. In privinta rochiei, detaliile manuale fac diferenta, iar in privinta costumului de mire – indrazneste sa alegi si alte variante decat clasicele costume sobre. Adapteaza tinuta cu ceea ce ti se potriveste cel mai bine. Astfel, pentru o rochie romantica, accesorizata cu trandafiri din organza, o arcada ar fi cea mai potrivita. Sau unui costum simplu, cel mai adecvat decor ar fi unul pe masura, fara prea multe elemente. Oricum ar fi, un album foto intr-un astfel de ambient este de neuitat, ducandu-te cu gandul la cunoscutele fotografii din revistele straine.

Oglinzi si sfesnice din fier forjat

Totodata, aceste elemente sunt de nelipsit la nunta ta. Fie ca se desfasoara in aer liber sau intr-un salon, ele isi vor gasi locul cu siguranta. Specialistii in materie de organizare de evenimente au venit in ajutorul nostru cu cateva propuneri. Pentru o nunta ca-n povesti, cei de la Diviana Decor recomanda oglinda cu rama neagra si sfesnicul din fier forjat, cu lumanari si trandafiri artificiali. De asemenea, pentru o scurta intoarcere in timp, tot de la ei poti procura o coloana romana alba.

Arcade si biciclete cu flori

Emerald Wedding propune o arcada din fier forjat, care poate fi accesorizata cu un tul colorat sau folosita ca atare. Pentru o nunta in gradina, acest element completeaza foarte bine decorul, putand fi montata in fata altarului sau in fata intrarii.

Stefani House vine cu o idee inovatoare: o bicicleta decorativa, accesorizata cu panglici si cosuri pline cu flori. Bineinteles, culoarea acestora de alege in functie de intreaga tema. Totodata, ceva mai iesit din comun, propus tot de acestia, ar fi un ornament floral pe suport de plexiglass. Iar felinarele de nunta supradimensionate, cu lumanari aprinse, te vor duce cu gandul la visare.

Orice varianta ai alege, nu uita sa patrunzi in lumea culorilor si a ideilor indraznete!

Fotograf: Dragos Cristescu
Stilist: Roxana Radu
Machiaj: Ramona Chirita
Coafura: Luciana Panescu si Gabriel Ivan, Salon Abbate (Str. D. Bolintineanu nr.2, Str. Vladeasa nr. 2)
Modele: Claudia Melcaru (On Vogue) si Szabolcz Szigethi

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.