Tendinte de peste hotare 2011 (II)

Cand iti alegi rochia de mireasa, nu trebuie sa tii cont doar de trendurile pe care le regasesti in colectiile designerilor autohtoni. Dimpotriva, procesul ar trebui sa fie exact invers.

Noi am aruncat o privire asupra trendurilor pentru mirese si iti prezentam pe scurt fiecare detaliu regasit si ce anume ar trebui sa cauti pentru a avea o rochie perfecta.

1

Kenneth Pool

Rochiile care poarta acest nume stau cu siguranta sub semnul luxului si al fanteziilor creatoare. Asta pentru ca sunt doua dintre dictoanele care alcatuiesc filozofia acestei companii.

Designerul, nimeni alta decat Amsale Aberra, coordoneaza colectiile astfel incat rezultatul sa fie de fiecare data acelasi, dar transmis intr-un mod diferit. Specifice sunt rochiile foarte largi, rochii de bal care se ridica la inaltimea numelui pe care il poarta.


1

Ele sunt decorate cu mult bun-gust cu o varietate de cristale, mai ales in zona taliei si a bustului, dar si cu detalii realizate cu migala din materiale specifie rochiei respective.

Talia frumos marcata de un cordon acoperit cu cristale argintii precede vizual valurile de tul ce compun partea de jos a rochiei. Este un contrast foarte frumos de greu si usor, opac si translucid. In ceea ce priveste corsetul, acesta este folosit aproape pentru fiecare rochie, fiind considerat probabil cel mai potrivit pentru a nu distrage atentia de la jocul de texturi.


2

Cand sunt folosite bretele pentru a sustine partea de sus a rochiei, acestea sunt decorate cu cristale, insa restul rochiei va fi mult mai simpla.

In mod cert, echilibrul stilistic este tinut la loc de cinste si promovat prin rochiile Kenneth Pool, fapt ce atrage cu fiecare colectie noi si noi cliente.


3


Priscilla of Boston

Este un nume ajuns celebru astazi datorita calitatii impecabile a designului si materialelor fiecarei rochii.

Cu o traditie de saptezeci de ani in crearea rochiilor de mireasa unice, Priscilla se adapteaza si astazi cu usurinta la cerintele pietei, fara a renunta la calitatile ce au impus compania ca una de top in domeniul sau.

4

Rochiile create pastreaza o alura clasica, poate putin retinuta in ceea ce priveste volumetria, fiind drepte sau in forma de A.

Insa aceste forme sunt puse in valoare prin bretele si decoltee frumos decorate, tinand cont de puterea de sugestie a texturilor sau de atractia pe care o exercita cristalele. Cum era de asteptat, materialele predominante sunt satinul si dantela, folosite impreuna sau separat.

5

Prin textura sa nobila, dantela subliniaza potentialul ascuns al satinului atunci cand ii este suprapusa. Croiala rochiilor este impecabila, dedicata unui joc de benzi subtiri de material ce genereaza linia decolteului, sau dimpotriva, unui joc de fasii mai late de material, care impreuna alcatuiesc corsetul.

Este evidentiata intotdeauna feminiatea rochiei, fie prin marcarea taliei cu o panglica, fie prin adoptarea unor forme care flateaza trupul.

6

 

Monique Lhuillier

Povestea care spune ca atingi perfectiunea dupa ani si ani de munca este cat se poate de adevarata. Monique Lhuillier si compania care ii poarta numele si-au facut intrarea in domeniu acum aproape 15 ani.

Astazi, se poate spune ca este unul dintre numele cu cea mai mare greutate in industria rochiilor pentru mirese. Desi iata, vorbim de o adevarata industrie, migala si atentia cu care sunt facute rochiile au ajuns sa fie apreciate de multe mirese si demne de ridicat la rang de opera de arta.


1

Specialitatea casei o constituie rochiile romantice, dar foarte expresive din punct de vedere al imbinarii de texturi si materiale. Exista un anume nivel al luxului neintentionat realizat prin includerea de pene sau ornamente din tul si organza. Rochiile au linii bogate, modelele predominante fiind rochiile largi si cele in forma de A. Se pune mare pret pe o textura unica ce defineste rochia pe care este aplicata: flori imense din material alb, volane largi suprapuse, imbinarea dintre cristale si dantela.

In functie de preferintele miresei, este imposibil ca aceasta sa nu gaseasca ceva pe placul sau. Monique detine viziunea de a transforma rochiile clasice sau cele retro in modele adaptate cerintelor vietii.

Mostenitoare imperiului Swarovski - nunta de vis

Cand esti mostenitoarea unui imperiu de talia celui detinut de...

Vocea Elsei din Frozen s-a casatorit

Indina Menzel, superba voce a Elsei din desenul animat Frozen,...

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.