Tendinte de peste hotare 2011

Tendinte de peste hotare 2011

Cand iti alegi rochia de mireasa, nu trebuie sa tii cont doar de trendurile pe care le regasesti in colectiile designerilor autohtoni. Dimpotriva, procesul ar trebui sa fie exact invers.

Noi am aruncat o privire asupra trendurilor pentru mirese si iti prezentam pe scurt fiecare detaliu regasit si ce anume ar trebui sa cauti pentru a avea o rochie perfecta.

marchesa

 

Marchesa

Cand pronunti acest nume, nu te poti gandi la altceva decat la rochii de seara elegante si ultra rafinate. Compania si-a construit renumele pe baza acestor trasaturi, iar fiecare colectie le urmeaza fidel. Nimic nu se schimba cand o colectie de rochii de mireasa este lansata sub numele Marchesa.


marchesa

Linia croielii face parte din tiparele clasice, consacrate: lunga sau scurta, in forma de A, cu sau fara trena. Diferenta o face modul de abordare, care adauga o caracteristica tridimensionala rochiilor. Acestea sunt construite din valuri si voaluri de material suprapus, cel de deasupra partial peste cel de dedesubt, astfel incat rezultatul este o volumetrie incitanta.

marchesa

 

Mai mult, cu feminitatea ca dicton, rochiile se redescopera sub flori mari albe intregi sau unele dupa altele, intr-un sir lung asemanator unui sal din pene ce coboara din zona bustului in jos pe rochie. Este cu siguranta o abordare neobisnuita, dar cu un mare potential de a aduce o perspectiva inovatoare in designul rochiilor de mireasa.


marchesa

Desigur, nu lipsesc reinterpretari ale clasicului stil empire, precum si o rochie scurta, semn ca noile tendinte nu sunt date uitarii, ci sunt preluate dintr-o perspectiva fidela spiritului Marchesa.

carolina

Carolina Herrera

Acesta doamna a modei are o viziune proprie asupra lumii si nu se sfieste s-o transpuna in rochiile pe care le creeaza. De fiecare data altul dar in esenta acelasi, mesajul ei este cel al unei lumi elegante in care fiecare rochie intruchipeaza esenta unui personaj exceptional. Rezultatul sunt rochii situate la granita dintre extravagant si lux, pastrand modestia unei viziuni simple asupra vietii.

carolina

Ca dovada, sta varietatea de rochii pe care le include o colectie: de la linii simple, drapate pe langa corp, la rochii care impresioneaza prin volume sofisticate sau modele inspirate de stilul vintage.

Niciodata insa rochiile nu sunt complet simple, ci exista detalii care le confera un caracter unic, in functie de stilul abordat: aplicatii din paiete pe matase, broderii pe straturi de organza, dantela, casmir pentru saluri.


carolina

Aceasta varietate este stapanita bine de designer, care alege doar ceea ce este strict necesar pentru a da credibilitate stilului cerut de fiecare rochie.

Creatiile Carolinei respira aerul exotic sud-american unde s-a nascut. Un fapt nu neaparat evident de la prima vedere, dar usor de observat la o privire mai atenta: fiecare rochie este accesorizata cu o palarie speciala, cu flori prinse in par sau cu aranjamente capilare impresionante.


carolina

Carolinei ii plac mult accentele de culoare si contrastele. Cel putin asta ne da de inteles prin frecventa mare cu care acestea apar pe rochii sub forma de funde si broderii, de preferinta in culori inchise pentru un maxim de contrast cu albul rochiei.
actuale.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.