Tendinte hairstyle iarna 2010

Tendinte hairstyle iarna 2010

O coafura potrivita in ziua nuntii poate fi secretul unei mirese perfecte. Este foarte important sa alegi o coafura care sa mearga cu modelul rochiei de mireasa si cu bijuteriile purtate.

Nuntile din timpul iernii sunt inevitabil mai formale decat cele din timpul verii. Datorita sarbatorilor de iarna, oamenii se imbraca mai festiv in aceasta perioada a anului.

Aceasta tendinta spre eleganta ar trebui sa se extinda si asupra miresei si a coafurii alese.

1

Pastreaza buclele neingrijite pentru lunile de vara si opteaza pentru o coafura sofisticata iarna. Daca alegi aceasta varianta, opteaza si pentru bijuteriile cu cristale si diademele stralucitoare.


1

Cele mai noi tendinte propun ca in aceasta iarna miresele sa poarte un coc simplu strans pe-o parte. Roaga-l pe stilist sa iti imblanzeasca firele rebele si sa iti revigoreze parul uscat, utilizand solutii moderne care nu ingrasa parul.

Asociaza coafura cu cerceii candelabru si o rochie de mireasa din matase!


2

Cositele sunt din nou la moda pentru mirese. Un coc din cosite ii confera miresei un aer romantic si o alura de mister.

Daca alegi aceasta varianta, nu te atinge de partea din fata a parului si pozitioneaza cocul in centru, nu asimetric. Ca bijuterii de par, alege acele de par. Acasta coafura va fi potrivita pentru o rochie de mireasa din dantela.


3

Cocul frantuzesc revine in tendinte. Miresele se orienteaza catre coafurile mai elegante dupa ce mai multi ani au avut ca principala inspiratie look-ul neingrijit.

Unul din cele mai bune lucruri legate de aceasta coafura este faptul ca nu este nevoie sa ai parul lung ca sa o poti purta.

4

Poate fi purtat si de persoanele cu parul de lungime medie atata timp cat nu este tuns in scari.

Deoarece parul va fi deasupra umerilor, este ocazia potrivita sa porti bijuterii mari, cum sunt cerceii candelabru sau colierele din perle suprapuse.


5

Miresele care doresc sa poarte parul desprins in aceasta iarna, ar trebui sa opteze pentru ceva simplu, cum sunt buclele mari, ingrijite si stralucitoare, precum cele ale lui Veronica Lake.

Accesoriul cel mai potrivit pentru aceasta coafura este o diadema. Aceasta coafura se potrivieste de minune cu o rochie de mireasa din satin sau tafta in forma de A. Efectul va fi memorabil!


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.