Tendinte impuse de Saptamana Modei 2011

Tendinte impuse de Saptamana Modei 2011

Intreaga suflare a modei a asteptat cu nerabdare Saptamana Modei de la New York. Noutatile absolute in moda barbateasca iti sunt marturisite de Ideal Mariaj. De la culori puternice la materiale inedite, designerii au facut tot posibilul sa uimeasca si sa surprinda publicul prezent.

Noul stil al mirelui

Perioada in care erau la moda camasile cuminti si pantalonii de stofa neagra au apus. Saptamana Modei de la New York vine cu propuneri incendiare special menite pentru miri indrazneti si moderni.

Dupa cum ne spune Duran Goin, vicepresedintele Casei Macy`s “Barbatul modern nu vrea, cu siguranta, sa-si cumpere haine pe care deka le are sau care seamana cu ce are deja in garderoba”, mirii de astazi trebuie sa fie pregatiti sa se distreze cand isi cumpara tinuta pentru marea zi.

Culorile care au luat ochii asistenti venita sa afle noutatile in materie de moda masculina sunt portocaliul, galbenul, verdele crud sau ciclamul. Nu spunem sa-ti achizitionezi un costum portocaliu, ci sa apelezi la un accesoriu colorat pentru a da personalitate tinutei tale.

Accesoriile 2012 pentru mire

Daca tot am pomenit de accesorii, anul acesta barbatii pot apela la nasturi supradimensionati, argintii, catarame-fantezie de lemn sau metal, cravatele din solzi sau de lana, epoletii sau gentile cu forme neobisnuite.

Daca esti fan al articolelor vestimentare militare considera-te norocos. Motivele militare revin in forta, deci poti sa porti linistit un costum militar in ziua nuntii.

Accentele British de anul acesta sunt tartanul, ecosezul, tweed-ul sau materialul sare si piper, sunt si ele iar la moda. Trenciul barbatesc nu este de ocolit in acest sezon, mai ales daca-i adaugi o esarfa sau fular in culori vii. Imprimeurile in patratele sau buline au intrat si ele fara sa ceara voie in moda barbateasca, chiar daca vorbim doar de aplicatii sau piese intregi.

In concluzie, trebuie sa te joci cu stilul tau vestimentar pentru a-l defini si pentru a crea o tinuta speciala in ziua nuntii.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.