Tendinte in machiaj pentru sezonul calduros din 2012

Tendinte in machiaj pentru sezonul calduros din 2012

M.A.C, Maybelline, Estee Lauder sau NARS – iata cateva dintre brandurile prezente in cadrul podiumurilor de la Saptamana Modei, ce au inspirat tendintele in machiaj destinate sezonului calduros din anul ce urmeaza.

 

Conturul puternic al sprancenelor, in topul preferintelor designerilor

 

Cele mai recente colectii vestimentare supun atentiei publicului liniile naturale ale sprancenelor, conturate de creioane sau farduri camel, pentru un plus de profuzime privirii. O astfel de abordare a machiajului vine pe fondul excesului de culoare in randul hainelor, potrivit Diane Kendal.

tendinte-sprancene-2012

 

Tenul mat, completat de blush in nuante delicate

 

O alta propunere vine din partea directorului artistic din cadrul Hourglass, Gina Brooke, aceasta evidetiind romantismul colectiei sale compusa din matase si dantela si in sfera machiajului. Efectul este “naturaletea ireala”, contrastand cu buzele rozalii si ochii stralucitori.

ten mat

 

Buze pop-art

 

Rosul stagojiu, dublat de pigmentul portocaliu neon – iata principala directie sugerata de designeri pentru machiajul buzelor din anul ce urmeaza.

buze pop-art

In completarea accentelor puternice, creatorii de moda propun imprimeuri geometrice, ce “vorbesc” despre independenta eroinei contemporane

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.