Tendinte pentru rochia de mireasa

Tendinte pentru rochia de mireasa

Primavara 2013 este un sezon surprinzator in moda pentru mirese. Avem accente de culoare, croieli inedite si detalii care fac diferente. Iata ce ne-a placut noua din prezentarile marilor designeri.

 

Accente de culoare

Culorile revin in moda rochiilor de mireasa. Daca acum doi ani vedeam nuantele prafuite ale Verei Wang, acum culorile s-au intarit si sunt din ce in ce mai evidente. Daca nu iti sta bine in alb, atunci nu mai ai de ce sa iti faci probleme, pentru ca il poti inlocui cu rosu, albastru sau mai dulcele trandafiriu.

 

tendinte 2013


Spatele brodat

Rochiile de mireasa cu spatele dantelat sunt unul dintre must-urile acestui sezon. O tendinta romantica, perfecta pentru o nunta de primavara, spatele transparent, din broderii, iti vor da aerul sexy, dar discret pe care si-l doreste orice mireasa.

 

Rochia peplum

Cum era de asteptat, rochia de tip peplum a ajuns si in tendintele pentru mirese.  Daca iti doresti un look cu o tenta mai ridicata de haute couture, atunci o creatie cu accente grafice este potrivita pentru tine.

 

tendinte 2013

 

Rochii care se transforma

Tot mai multe mirese isi cumpara si o a doua rochie in care sa se schimbe pe durata petrecerii, pentru a le fi mai usor. Insa designerii s-au adaptat si au realizat creatii care se transforma. Trene care se ridica, fuste care se scurteaza, maneci care se pot scoate, important este sa stii ce iti doresti pentru ca sigur vei gasi.

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.