Tendinte pentru miri

Tendinte pentru miri

Nuantele contrastante, in topul preferintelor pentru miri

 

Astfel, in categoria nuntilor formale se impune fracul cu un singur buton, preferabil in nuante de albastru, adecvate expunerii in lumina serii si a oferirii contrastelor pe fondul satinului negru.

ibb-1462292001.6518.13572

 

“Asistam, de asemenea, la o puternica tendinta catre nuntile mai putin formale, in conditiile in care jumatate dintre tinutele pe care le concepem inlocuiesc clasicele smochinguri. Daca pentru nuntile desfasurate in cursul zilelor varatice, sunt pregnante materialele de tipul bumbacului, pentru receptiile derulate la finalul zilei va recomandam costume in nuantele carbunelui, in vreme ce nuantele de albastru sunt adecvate miezului noptii”, afirma Michael Andrews.

 

2011 a atras dupa sine inlocuirea camasilor si a smochingurilor afisand pliuri traditionale cu gulerele clasice ale tricourilor, afisand un aspect luxuriant gratie materialelor Piqué din care sunt confectionate. Catifeaua supradimensionata se impune, de asemenea, in galeria celor mai populare materiale.

 

Imbinarea dintre tricouri si cravate ofera consistenta unei petreceri de nunta, fiind adecvat personalitatii fiecarui mire, in parte.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.