Tipul de machiaj pentru o nunta in aer liber

Tipul de machiaj pentru o nunta in aer liber

Receptia de nunta desfasurata sub cerul liber se diferentiaza de conceptul traditionalist de petrecere organizata in cinstea marelui evenimentul printr-o mare doza de precizie din partea organizatorilor, un decor special si un stil de machiaj adecvat. Ideal Mariaj va ofera cateva trucuri de infrumusetare pentru o ceremonie de casatorie in natura.

 

Machiajele minerale, baza unei infatisari naturale

 

Specialistii in frumusete recomanda mireselor care vor celebra depunerea juramintelor in aer liber utilizarea unui machiaj mineral standard, sub forma de pudra, astfel incat riscurile unei infatisari incarcate a tenului sa fie contracarate. In plus, produsele de acest tip au avantajul de a proteja fata impotriva razelor soarelui, continand factor de protectie solara.

Cu o gama coloristica variata in materie de farduri de obraz, machiajul mineral trebuie adecvat nuantei tenului miresei, fiind ales dintr-o categorie de tonuri mate.

 

Rimelul rezistent la apa, secretul unui machiaj de durata

 

Un fond de ten cu o formula simpla este completat de un rimel care nu isi va modifica aspectul in fata momentelor emotionante si razelor solare la care va veti expune in ziua marelui „da”.

Sfaturile make-up artistilor in materie de rujuri se indreapta catre culorile pop, de tipul rozului puternic. Mai mult decat atat, acestia dezvaluie unul dintre cele mai importante trucuri de frumusete pentru adaugarea unui plus de volum buzelor, acela de a adauga o baza incolora acestora inaintea aplicarii rujului propriu-zis.

 

Nuantele neutre de farduri, in completarea culorilor naturii

 

Paleta neutra de culori, adecvata tenului dumneavoastra va va oferi o infatisare placuta in imagini. De exemplu, nuantele deschise asociate fardului de obraz, de tipul piersica, completate de tonuri reci sunt catalogate drept acceptabile, in vreme ce umbrele in nuante pamantii aplicate ochilor adauga profunzime privirii.

 

Baza machiajului rezistent

 

O baza de machiaj aplicata inaintea fondului de ten si fardului de obraz diminueaza porii, estompand punctele negre si imperfectiunile fetei, fiind responsabile de un machiaj de durata. Specialistii in frumusete recomanda alegerea unei nuante de fard de obraz, raspnadita de-a lungul intregii pleoape inaintea adaugarii umbrelor.

Cremele hidratante fara ulei, dublate de un autobronzant lichid vor sta la baza unei infatisari odihnite, proaspete, fiind adecvate nuntilor desfasurate toamna sau iarna.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.