Tipuri de spargatori de nunti

Tipuri de spargatori de nunti

Am vorbit in articolul precedent de spargatorul de nunti si de modul in care acesta opereaza. Chiar daca acest individ nu raneste pe nimeni, nu trebuie sa treci peste faptul ca mananca si bea din mancarea altor invitati fara sa fi fost chemat la nunta.

Asadar, indicat ar fi sa ai un ochi ager si sa il reperezi imediat. Iata cateva tipuri frecvente de astfel de indivizi care apar pe nepusa masa la nuntile altora.


11. Strainul neinvitat

Aceasta categorie de spargatori de nunti a fost ecranizata in filmul “Spargatorii de nunti” ce ii are in roluri principale pe Vince Vaughn si Owen Wilson. Cei doi actori joaca rolul unor afemeiati care folosesc nuntile ca pretext de a cunoaste posibile viitoare victime.

Aceasta este de altfel cea mai populara categorie de spargatori de nunti. Motto-ul lor este “Viata este o mare petrecere – Mergi si sparge-o!”

1

Acestor specimene le place sa profite de mancarea si bautura oferite gratis si profita de atmosfera plina de romantism pentru a atrage persoanele de sex opus.

Spargatorii de nunti experimentati au mai multi asi in maneca si mai multe trucuri pe care le vor pune in folosinta. Poti vizita site-ul filmului pentru a afla cateva dintre aceste trucuri.

2

Chiar poti citi “Ghidul Spargatorilor de nunti”. Iata cateva dintre regulile spargatorilor de nunti:

Regula 15:
Lupta impotriva dorintei de a spune adevarul.
Regula 39: Drumul catre patul unei femei trece prin ringul de dans.
Regula 41: Nu-i face ochi dulci miresei.
Regula 88: Esti din afara orasului. Intotdeauna.
Regula 92: Spuneti-le prietenilor si rudelor miresei ca faceti parte din cercul de prieteni/rudele mirelui si viceversa.

3

2. Invitatul care bea prea mult!

Acest spargator de nunti poate fi manageriat usor daca iti faci temele inainte. Daca ai un planificator de nunti, poti sa ii dai o lista cu persoanele care pot crea astfel de probleme.

Daca nu, poti delega aceasta sarcina unui invitat in care ai incredere si care este dispus sa supravegheze acele persoane.


4


3. Invitatul care atrage toate privirile

Acest invitat atrage atentia din cauza unor motive gresite. Din nou planificatorul de nunti sau invitatul amabil ar trebui sa stie care sunt posibilii suspecti ai unui astfel de delict.

Cel mai dificil aspect este ca astfel de invitati sunt foarte greu de controlat. De cele mai multe ori, mirele este ezitant atunci cand trebuie sa lase la o parte de pe lista invitatilor persoanele care se dau in spectacol.

5

Cel mai bine este sa ii puna in vedere faptul ca atitudinea lor poate distruge petrecerea si o poate necaji pe mireasa in timpul cele mai importante zile din viata.

(va continua)


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.