Toate celebritatile vor rochii Vera Wang

Toate celebritatile vor rochii Vera Wang


Ivanka Trump, mostenitoarea unuia dintre cele mai mari imperii din lume, Mariah Carey si Shun Lau, zeita fara varsta, si-au indeplinit doua din visele oricarei femei: o casatorie perfecta si o rochie de mireasa Vera Wang.

La prezentarea colectiei din 2010, o multime de femei au tinut ochii larg deschisi pentru a-si gasi rochia de mireasa visata. Oare ce este asa de grozav la Vera Wang de o face atat de solicitata?
 
Toti anii de patinaj si dans pe care ii are la activ reprezinta unul din secretele acestei creatoare. Ea nu poate proiecta nimic fara a nu se gandi cum va arata corpul femeii in repaos si in miscare.


1

Cand creeaza o rochie de mireasa cu corset, are grija sa il faca in asa natura incat mireasa sa poata dansa in el. De fapt, nimeni nu stie daca aceste experiente extraordinare au facut-o pe Vera Wang extraordinara sau daca Vera Wang a facut toate aceste experiente sa para extraordinare.

Wang s-a nascut intr-o familie bogata din New York în 1949. Mama ei a invatat-o totul despre stil, iar tatal ei i-a aratat traditiile chineze.


1

Ea isi dorea sa devina patinatoare, dar nu a reusit sa acceada in echipa nationala a Statelor Unite ale Americii. A ales apoi sa se concentreze asupra celei de-a doua pasiuni, hainele. Soarta i-a zambit atunci cand a fost angajata la revista Vogue.

A lucrat pe o pozitie mediocra din cauza lipsei de instruire formala, dar a avut oportunitatea de a studia si a invata totul despre industria modei. Munca ei grea nu a trecut neobservata si, in termen de doi ani, Wang a ajuns redactor senior al revistei de moda. A lucrat la revista 16 ani, iar mai tarziu a fost angajata ca designer de accesorii de catre Ralph Lauren.

2

La 40 de ani, nunta Verei Wang a venit mult mai tarziu decat ar fi trebuit. In cautarea pentru o rochie de nunta, ea a decis sa-si proiecteze rochia. Spre surprinderea ei, a castigat multe laude pentru rochia de mireasa si aranjamentele de ceremonie de care se ocupase tot ea.

Acest succes neasteptat a deschis usa pentru Vera in lumea rochiilor de mireasa. Decizia de a purta mireasa de proiectare se bazeaza pe intelegerea pietei si a perspectivei viitoare. Aceasta nu este o decizie emotionala.

3

Ca si editor in lumea modei, ea a avut contacte frecvente cu multe branduri europene. A simtit astfel rapid golul din industria americana si a decis sa paraseasca Ralph Lauren pentru a se impune ca designer de rochii de mireasa.

Vera Wang a deschis un salon de lux in Manhattan, New York, pentru a-si prezenta colectia. Ea a inceput sa caute si sa stabileasca contacte cu clientii tinta si a atras atentia mass-media la momentul potrivit.

4

De la castigarea primului client, la imbracarea stelelor de pe covorul rosu, ea si-a consolidat treptat pozitia. Fara indoiala, efectul de celebritate a jucat un rol important.

Atunci cand creeaza o rochie de mireasa, Vera Wang crede ca rochia ar trebui sa dezvaluie personalitatea unei femei. Ea vrea ca oamenii sa vada rochia, dar sa se concentreze pe femeie. Dupa succesul ei in industria rochiilor de mireasa, ea s-a extins si in alte domenii ale modei. Pentru Wang deviza este arta de a exprima frumusetea in simplitate.

5

Designul modern si luxos promovat de Vera Wang a avut un mare impact asupra industriei rochiilor de mireasa. Ea foloseste tesaturi bogate, detalii de lux si cei mai buni croitori. Pentru a fi un designer apreciat de femei, trebuie sa joci doua roluri: psihiatru si mama.

Rochiile ei de nunta ating inimile fetelor, in ciuda pretului lor ridicat, deoarece ea intelege nevoile fetelor. O rochie Vera Wang poate ajuta la realizarea visului lor din copilarie al oricarei fete – de a deveni o printesa frumoasa. Nu in ultimul rand, designul rochiilor Vera Wang celebreaza senzualitatea fiecarei femei, lucru care o face sa fie irezistibila.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.