Top 18 inele ale vedetelor (II)

Top 18 inele ale vedetelor (II)

Continuam inventarul inelelor celebre cu o noua serie de vedete care au avut norocul sa primeasca pietre pretioase in forme care de care mai variate, drept inel de logodna.

Cum iti spuneam si data trecuta, nu e neaparat sa ceri un inel similar din partea logodnicului tau, insa cu siguranta nu ar strica daca s-ar inspira din lista de mai jos.

Preferatul nostru e cel pe care l-a primit Eva Longoria atunci cand a acceptat cererea in casatorie a lui Tony Parker.

1

 

7. Ivanka Trump

Fiica multimilionarului Donald Trup a devenit logodnica lui Jard Kushner in iulie 2009, dupa ce a acceptat un inel cu diamant de sase carate din colectia ei. Macar logodnicul a stiut sigur ca inelul o sa ii placa!


1

 

8. Katherine Heigl

Un inel de diamant in forma de para de trei carate, incorporat in inelul de logodna al mamei sale – asa a primit Katherine Heigl in partea logodnicului ei. Designerul Ryan Ryan s-a gandit ca inelul creat de el sa comemoreze in felul acesta legatura mama-fiica.


2


9. Gisele Bundchen

E foarte greu sa ceri de nevasta un fotomodel recunoscut in lumea intreaga si care pe deasupra mai e si cel mai bine platit model! Insa Tom Brady a reusit, dupa ce a ingenuncheat tinand un inel cu un diamant de patru carate.


4

 

10. Christina Aguilera

Designerul Stephen a creat pentru Christina Aguilera un inel de platina cu un diamant de cinci carate, care combina taieturile fine cu detaliile filigranate.


4

 

11. Adriana Lima

Marko Jaric i-a oferit Adrianei un inel cu diamant de cinci carate si promisiunea ca vor fi un cuplu puternic. Se pare ca baschetbalistul se tine de cuvant, iar Adriana a devenit sotie si mama, nascand primul sau copil.


1

 

12. Eva Longoria

Ca o adevarata nevasta disperata, Eva Longoria a primit de la Tony Parker un inel cu diamant de patru carate in valoare totala de 150.000 de dolari. Creat de Jean Dousset, inelul este o adevarata opera de arta, garantat sa ramana mereu la moda.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.