Top 3 destinatii originale

Top 3 destinatii originale

Crezi ca tu si viitorul tau sot ati calatorit peste tot unde se putea si ati vazut cele mai ravnite destinatii? Afla ca te-ai inselat. Iata cateva variante auxiliare ale celor mai comune destinatii pentru o luna de miere cu totul speciala! Te asiguram ca nu vei regreta!

 

Pentru cei petrecareti, in loc de Ibiza, alege Playa del Carmen, Mexic sau Negril, Jamaica

 

De ce? Playa del Carmen ofera toate variantele de cocteil imaginabile! De la Martini la cluburi sportive, te poti plimba pe strazile pline de viata si descoperi o multitudine de variante de a petrece nopti de neuitat. In Negril, incearca Rick’s Café. Vei putea urmari spectacolul senzational oferit de localnicii care se arunca in apa de pe inaltele stanci. In plus, ai parte de trupe live si dansuri din plin.

 

Playa del Carmen

 

Pentru o escapada aventuroasa, in loc de camping, alege Sf. Lucia

 

Chiar daca esti genul de fata care adora drumetiile, vei dori putin mai mult confort in luna de miere. Insula Sf. Lucia ofera ambele variante. Aici vei gasi o multime de excursii optionale, printre care explorarea unor paduri cu copaci uimitor de inalti sau chiar a intregii insule cu ajutorul unui elicopter. Iar daca doresti mai mult de atat, poti oricand apela la snorkeling sau safari. Doua dintre locatiile recomandate ar fi Jade Mountain sau Tri Kaye Village.

 

Santa Lucia

 

Pentru romantism, in loc de Paris, alege Insula Antigua

 

De ce? In Insula Antigua sunt 365 de plaje, perfect pentru a descoperi cate una in fiecare zi a anului. Din aceasta varietate de plaje cu posibilitati multiple de alegere, cu siguranta vei gasi una pe placul amandurora. Aici sunt destul de putini copii, iar majoritatea resorturilor sunt special create pentru cupluri. Jumby Bay sau Galley Bay ar fi unele dintre cele mai apreciate.

 

Antigua

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.