Top 3 orase romantice pentru luna de miere

Top 3 orase romantice pentru luna de miere

Visezi la o luna de miere in care sa ratacesti pe stradute inguste si sa te lasi fascinata de valurile Senei? Inseamna ca o escapada romantica in doi dupa stresul pricinuit de ziua cea mare este tot ce ai nevoie!

Paris

 

Paris


Dincolo de cliseele despre cel mai romantic oras din lume, Parisul isi seduce turistii prin monumentele de arta, peisajele naturale si istoria sa decadenta. Prajitura cu crema respectand retete frantuzesti pastrate cu grija, strazile, bulevardele si Cartierul Latin te fac sa simti ca Parisul nu se demodeaza niciodata. Orasul Luminilor gazduieste faimosul Champs-Elysees, cunoscut in trecut drept “bulevardul modei”, acolo unde Regia Maria Antoinette lua lectii de muzica si se plimba impreuna cu curtenii sai. Ai grija sa bifezi pe lista obiectivelor turistice Turnul Eiffel si asteapta spectacolul de lumini care porneste  cand acele de ceasornic arata indica o ora fixa. La lasarea intunericului, viziteatza curtea Muzeului Luvru si poarta-ti sotul la piramida de sticla unde a ingenunchiat Tom Hanks in “Codul lui Da Vinci”. Iar daca te bate gandul sa faci un tur nocturn al Parisului cu ghid, afla ca pretul ajunge la 22 de euro, asigurandu-ti-se o plimbare printre cele mai frumoase monumente pariziene. 

 

 

Venetia 

Orasul Gondolelor isi pastreaza locul in preferintele celor care prefera atmosfera secolelor trecute in locul arterelor moderne si cladirilor futuristice. Venetia isi merita statutul de minune arhitecturala, cu biserici din marmura construite peste puncte de observatie vechi amplasate in barene (movile de noroi). Exploreaza strazile Venetiei si descopera artizanii care cioplesc pantofi, bucatarii care prepara feluri de mancare de patru stele pe plitele lor si muzicienii care tarasc violoncele din secoul XVII catre concerte baroce fascinante, interpretate cu bravari in stil punk-rock. Daca vizitezi Venetia in lunile de toamna, asigura-te ca nu vei rata Regata Storica, intrecere a gondolierilor care aduna anual sute de turisti.


Florenta

Ramanem in Italia si ajungem la capitala provinciei cu acelasi nume, Florenta. Orasul este cunoscut pe intreg globul datorita cladirilor imbracate in elemente arhotectonice gotice si renascentiste. Daca iti place sa iti petreci dupa-amiezile de weekend cufundat in lecturi fascinante si rasfoind cataloage de pictura, nimic nu este mai potrivit decat un periplu prin galeriile de arta si muzeele Florentei. Ai ocazia de a servi din preparetele care au consacrat Italia pe intreg globul in compania unui vin bun si sa admiri structurile medievale care functioneaza ca baza pentru magazine.   

 

 

 

 

 

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.