Top 5: Coafuri de mireasa

Top 5: Coafuri de mireasa

Fiecare element din look-ul miresei trebuie sa compuna un tot unitar in ton nu doar cu personalitatea sa, cat si cu stilul nuntii. Iar coafura este unul dintre punctele de maxima atractie. De aceea, iti propunem cinci coafuri pentru o nunta de neuitat.

5. Coc formal

Daca rochia ta de mireasa are un spate decoltat din dantela, pune-l in valoare cu ajutorul unui coc formal realizat din bucle. Unul dintre cele mai importante avantaje ale unei astfel de coafuri este chiar posibilitatea miresei de a purta un voal pentru un look cu un plus de drama.

top coafuri

4. Coc a la Heidi Klum

Coafura in stilul lui Heidi Klum se potriveste cel mai bine rochiilor de mireasa scurte, iar principalul atuu al sau este crearea unei siluete vizibil alungita.

coafuri top

3. Coada de cal

New York Fashion Week a fost un prilej pentru designeri de a dezvalui tendintele modei pentru mirese in 2012. Iar pentru ca lookul sa fie complet, nu puteau lipsi coafurile finisate pana in cele mai mici detalii. Asa s-a intamplat si in cazul cozii de cal din imagine, ideala pentru o nunta in aer liber.

top coafuri

2. Coc vintage

Curentul vintage se bucura de mare popularitate in randul mireselor. Iar daca iti doresti o nunta cu tenta “prafuita”, nimic nu este mai potrivit decat o coafura vintage si simpla. Si aceasta cu atat mai mult cu cat optezi pentru un voal birdcage (de tip plasa).

top coafuri

1. Onduleuri de vedeta

Alege o coafura cu onduleuri lejere daca ai parul mediu. Un argument in plus pentru a te indrepta catre bucle in ziua marelui “da” il constituie rochia cu decolteu clasic si cu spatele gol.

top coafuri

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.