Top 6 stiluri in 2010

Top 6 stiluri in 2010

In 2010, curentul in materie de rochii de mireasa nu se axeaza pe un singur stil, pe un anumit material preferat sau un tipar anume. Miresele acestui an tind sa se orienteze catre 6 stiluri de rochie, acoperind practic mai multe epoci si tematici.

1. Rochiile cambrate

Rochiile cat mai cambrate, din materiale pretioase, sunt pe primul loc in lista preferintelor viitoarelor mirese. Decolteurile au devenit practic o necesitate, indiferent de forma. Umerii descoperiti si spatele gol urca din ce in ce mai mult in topul cerintelor din acest sezon.  

2. Rochii stil printesa

Materialele grele, pretioase, puternic accesorizate ale rochiilor stil printesa nu isi pierd din farmec nici in acest sezon. Foarte multe mirese aleg acest tip de rochie, in ciuda faptului ca este destul de incomod sa o porti o zi intreaga. Insa o rochie tip printesa poate ascunde micile imperfectiuni ale siluetei, punand accent pe talia sustinuta de corset. Bustul este punctul forte al acestor rochii, continuand cu amploarea crinolinei.

3. Rochiile anilor `50

Cum centurile au revenit in actualitate, indiferent de tinuta, era de asteptat ca rochiile de mireasa ale anilor `50 sa urce in topul preferintelor acestui sezon. Indiferent de materialul ales, elementele esentiale ale acestui model de rochie de axeaza pe croiala dreapta, cat mai simpla, eventual plisata, sustinuta de o centura cat mai lata in jurul taliei.

4. Rochiile tip sirena

Se pare acest model de rochie isi are originile tot in curentul anilor `50, plecand de la rochiile mult-apreciate ale lui Audrey Hepburn din filmul My Fair Lady. Rochiile tip sirena au fost extrem de cerute in sezonul trecut si continua sa ramana in topul preferintelor si in 2010.  

5. Rochii „de ceai”

Rochiile de mireasa scurte, pana la genunchi, se potrivesc unei nunti care se indeparteaza de traditional. Foarte multe mirese prefera acest model de rochie, fie din prisma comoditatii si lejeritatii sale, fie din nevoia de a personaliza cat mai mult evenimentul. Unei rochii „de ceai” trebuie sa ii asortezi neaparat o pereche de pantofi cat mai extravaganti, care sa te puna in valoare.

6. Zeita greaca

Rochiile vaporoase, sustinute sub bust de o banda din care se desprind faldurile de material, revin in centrul atentiei in 2010. Principalul factor de decizie este comoditatea, insa foarte multe mirese sunt de acord ca un atu al acestui tip de rochie este faptul ca pune cel mai bine in valoare feminitatea.

Foto: www.abigailwrightdesigns.com

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.