Top cinci arome de iarna pentru nunta

Top cinci arome de iarna pentru nunta

Cuplurile care isi programeaza ceremonia de oficiere a casatoriei pentru iarna pot folosi frumusetea naturala a sezonului ca sursa inspirationala pentru nunta lor. Daca unele dintre acestea prefera sa puna pe primul plan decorul, altele se concentreaza asupra meniului din marea zi, asa ca in cele ce urmeaza venim cu cinci propuneri de arome pentru nunta iernatica.

 

Turta dulce

Alege un pachet de turta dulce frumos impachetat in celofan si strans cu o panglica, aleasa in ton cu schema cromatica a nuntii tale.

Bomboanele de ciocolata

Aproape toata lumea iubeste ciocolata, astfel ca includerea sa in meniul nuntii este una dintre cele mai populare alegeri in randul mirilor. Bomboanele de ciocolata in forma de fulgi de zapada vor completa decorul iernatic intr-un mod placut.

Vin inghetat

Denumit Eiswein in Germania si Austria sau Ice Wine in Canada, SUA si alte asemenea tari producatoare, vinul inghetat impresioneaza prin aroma inedita. Ofera-l oaspetilor din cadrul receptiei de nunta in semn de dulce multumire si personalizeaza eticheta sa cu numele tau si al mirelui, alaturi de data nuntii.

Ciocolata calda

Pachetele de ciocolata calda pot fi cu succes integrate in cosurile de bun-venit din cadrul receptiei tale de nunta. Cauta ca acestea sa fie insotite de decoratiuni din categoria fulgilor de zapada si nu uita de bezele!

Marmelada de citrice

Marmelada completata de citrice confera una dintre cele mai populare arome, asa ca iti recomandam sa o pui intr-un borcan al carui capac sa se potriveasca cu nuantele nuntii tale.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.