Top idei pentru florile coafurii tale

Top idei pentru florile coafurii tale

Miresele opteaza adesea pentru flori in coafura de nunta. Indiferent daca vorbim aici de ramuri sau de flori naturale ori artificiale.

Motivul este usor de aflat, nu sunt multe evenimentele la care poti purta flori in par si nici ocazii in care sa iti arati cu adevarat latura ta romantica. Trebuie sa recunoastem ca de multe ori tindem sa fim putin mai agresive decat suntem in realitate.

Tocmai de aceea, nunta este un prilej minunat pentru a ne relaxa si pentru a elibera diva romantica ascunsa bine undeva inauntrul nostru. Pentru a te ajuta, ti-am pregatit sase idei de coafuri florale numai bune pentru o nunta ca in povesti.

1

 

1. Coronite de toamna

Multe mirese cred ca florile dau bine doar daca sunt prinse intr-un coc strans, insa trebuie sa stii ca si parul lasat liber si decorat cu cateva flori poate fi o solutie la fel de buna.

Daca ai nunta toamna, poti face o coronita din flori specifice acestui anotimp si frunze ruginii. Efectul va fi unul cu adevarat fermecator.


1

 

2. Coronite de primavara

Miresele care se casatoresc primavara au o multitudine de flori din care isi pot alege o coronita minunata. Pentru exemplificare, m-am oprit la un model cu trandafiri salbatici in culori felurite.

Poti folosi flori naturale, dar la fel de bine poti opta pentru flori din matase naturala sau hartie de tip origami.


3

 

3. Coronite in stilul anilor ’20

Daca iti aduci bine aminte (din materialul nostru despre nunta anilor ’20), principala inspiratie vintage a perioadei interbelice este bentita asezata pe frunte.

Pentru un insert floral, opteaza pentru o coronita din liane si frunze si cu o floare spectaculoasa intr-o parte. Cu siguranta nu va trece neremarcata.


3

 

4. O mireasa inmugurita

Tot pentru miresele de primavara, o idee speciala este utilizarea ramurilor imbobocite. Ca si in cazul florilor, fie optezi pentru naturalete, fie pentru copii reproduse perfect din matase.

Noua ne plac in mod deosebit ramurile imbobocite de cires si piersic – sunt perfecte pentru o mireasa eleganta si noncomformista.


4

 

5. O aparitie exotica

Nu stiu daca si voi sunteti la fel de impresionate de florile exotice ca si noi, insa cu siguranta nu veti trece cu vederea spectaculorizatea unui aranjament cu insert floral tropical.

Prinsa de o panglica sau de un suport vegetal, o floare exotica poate face diferenta intre o mireasa obisnuita si una super chic.


5


6. Coronite in stil asiatic

Stim cu totii aprecierea culturii asiatice pentru florile de cires, asa ca nu vad de ce nu ai putea rapi si tu din farmecul orientalilor pentru a crea impact in ziua nuntii tale.

Opteaza pentru ramuri de cires sau pentru flori minuscule de culoare roz, asezate pe frunze de lotus.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.