Top intrebari pentru echipa de catering

Top intrebari pentru echipa de catering

Fiecare mireasa are propriile gusturi atunci cand vine vorba de alimentele si bauturile pe care le va servi la nunta sa, tocmai de aceea, pentru a te asigura ca totul va fi pe gustul tau, trebuie sa pui intrebarile importante echipei care se va ocupa de acest aspect al nuntii.

Indiferent daca vei opta pentru serviciile pe care ti le ofera restaurantul sau locatia in care va fi petrecerea sau vei avea o echipa de catering fii sigura ca cei care se ocupa au inteles exact ceea ce vrei.

Tocmai pentru a garanta comunicarea eficienta, tine cont de aceste aspecte ale organizarii.

1

 

1. Atentie la minim

Stabileste din timp care este minimul de portii pentru mancare si bautura pe care il vei primi si costul suplimentar pe care il vei plati in cazul in care vei depasi aceasta limita.

Indicat ar fi sa le soliciti prezentarea unor portii pentru a vedea cat inseamna efectiv acest minim pe care ti-l ofera furnizorul, nu vrei sa te trezesti in seara petrecerii cu friptura de 2 mm grosime!


1

 

2. Verifica preturile

Poate vei fi dispusa sa platesti tot ceea ce consuma in plus invitatii tai insa asigura-te din timp ca pretul pe care il vei achita nu este triplu fata de cel cu care esti obisnuita pentru produsul in cauza.

Ai sa observi probabil ca in cazul bauturilor domeniul nuntilor este extrem de costisitor – sampania poate fi extrem de scumpa atunci cand este servita in seara cea mare. Pentru a evita surprize neplacute cere din timp o lista de preturi.


2

 

3. Costul angajatilor

Intreaba de la inceput daca pretul angajatilor este inclus in taxa de inchiriere sau cea de catering. In plus ai grija ca in contract sa fie stipulate compensatiile pentru cazurile in care angajatii nu se vor ridica la nivelul asteptarilor tale.


3

 

4. Costurile pentru bar

Daca vei alege sa ai un bar deschis (o nunta in stil bufet suedez) ai grija ca produsele servite sa fie cele incluse in pretul achitat. Unii organizatori pot “uita” produse pe care apoi le vor trece in nota ta de plata.

Solicita din timp ca barul sa aibe numai produsele solicitate si platite de tine fara alte produse, sau  daca vei accepta aceste produse asigura-te ca au preturi rezonabile sau macar pe care ti le poti permite.


4

 

5. Restrictii de produse

In cazul in care vrei sa aduci produse pentru a fi servite la nunta ar fi bine sa verifici din timp daca acest lucru este posibil. Nu uita ca unele locatii nu vor accepta decat produse care vin din partea unor furnizori.

Pentru a evita neplaceri intreaba din timp daca poti servi si altceva decat produsele agreate de firma de catering.


5

 

6. Mesele angajatilor

Unele locatii vor asigura gratis portiile pentru angajatii terti – muzicieni, ospatari, animatori – care vor participa la nunta ta. Insa exista si cazurile nefericite in care va trebui sa achiti aceste meniuri.

Afla din timp care este cazul in ceea ce priveste locatia in care vei organiza petrecerea nuntii tale.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.