Home / Beauty  / Ingrijire  / Top metode rapide de a slabi inainte de nunta (II)

Top metode rapide de a slabi inainte de nunta (II)

Se spune ca porcul nu se ingrasa in ajun, dar a zis cineva ca nu poate slabi? Cea mai buna parte legata de aceste sfaturi este ca in situatia ipotetica in care nu vei reusi sa slabesti cat ti-ai propus, iti vei seta anumite tipare pentru a manca sanatos dupa nunta.

Noi ti-am pregatit cateva mijloace simple si eficiente prin care poti scapa de kilogramele in plus de care ai vrea sa scapi inainte de ziua cea mare.

1

Renuntati la alcool!

Un pahar de bautura alcoolica va poate costa cel putin 150 de calorii. Chiar daca nu aveti decat obiceiul de a bea doua sau trei pahare saptamanal, inlocuirea acestora cu apa va poate scapa de consumarea a sute de calorii.

Pastrati cocktail-urile pentru ocazii speciale si rezumati-va la un pahar cu apa.


1

Faceti exercitii!

Era evident ca acesta va fi unul dintre sfaturi, insa miscarea este intr-adevar baza tuturor dietelor! Douzeci de minute de exercitii zilnicie poate face minuni in procesul de ardere al caloriilor si va poate ridica energia la cote maxime.


2

Mergeti pe jos pana la super-market, folositi scarile si nu liftul, sau cel putin mergeti la cumparaturi in mall! Daca sunteti serios si va chiar va doriti sa fiti in forma maxima mergeti la o sedinta de aerobic (alergat, pedalat, inot) de 30-45 de minute de 3 ori pe saptamana timp de 4 luni.


3

Sfat: Alegeti o perioada a zilei cand va simtiti motivata si plina de energie, astfel veti avea mai multe sanse sa va tineti de program. Daca va place sa va treziti de dimineata, mergeti la sala inainte de munca, daca nu, mergeti dupa terminarea programului sau in pauza de pranz, daca aveti timp.


POST TAGS:

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT