Top parfumuri de toamna

Top parfumuri de toamna

Toti marii designeri s-au gandit sa ne bucure toamna aceasta, asa ca au lansat care mai de care arome spectaculoase pentru un anotimp plin de savoare si eleganta.

Noi am selectat cele mai potrivite parfumuri pe care le poti alege daca esti o mireasa in toamna aceasta. Gama de selectie este una extrem de mare, asa ca nu vei intampina probleme in a gasi parfumul perfect.

1

 

SHALIMAR EAU DE PARFUM de la GUERLAIN

Cu arome orientale si un spirit apropiat debutului jazzului, aproximativ 1925, Shalimar este alegerea perfecta pentru o mireasa retro. Daca mai punem si ca sticla parfumului a fost creata de Jade Jagger, atunci e un must-have.


1

LADY MILLION de la PACO RABANNE

Modelat dupa celebrul diamnat Regent de 140 de carate, parfumul Lady Million isi propune sa devina o aroma clasica pentru femeile care vor sa se rasfete cu un parfum opulent. Aromele de portocala si notele de iasomie si gardenie sunt cele care marcheaza parfumul.


1

WOMANITY de la THIERRY MUGLER

Un parfum eclectic cu note dulci de smochina – asta ne propune Thierry Mugler pentru toamna lui 2011. Cu siguranta, un parfum pe care multe dintre noi il vor avea in trusa beauty.


1

DAISY POP ART EAU DE PARFUM de la MARC JACOBS

Marc Jacobs continua sa ne incante cu Daisy, de data aceasta a adaugat parfumului note jucause, similare celor din miscarea pop art. Cu o sticla in rosu dragos, Daisy e un must-have al toamnei.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.