Top sapte plaje pentru luna de miere

Cu vreme prielnica pentru intrega perioada a anului, preturi promotionale pentru zborurile din Europa si America de Nord si sute de insule de explorat, Caraibele constituie una dintre cele mai populare alegeri ale tinerilor proaspat casatoriti.

 

Pentru plimbari lungi…

Va recomandam sa va orientati catre Low Bay, acolo unde de-a lungul a 17 mile de plaja veti intalni nisip fin asemenea fardului de obraz si o singura statiune de-a lungul intregii plaje – Lighthouse Bay, totalizand nu mai mult de zece apartamente. Staiunea functioneaza in regim all-inclusive, cu tarife incepand de la aproximativ o mie de dolari pe noapte, incluzand mesele, bauturile si transferurile asociate elicopterului.

low-bay-luna-de-miere

Alaturi de aceasta, Grace Bay Beach este celebra intre Insulele Caraibeene, prezentand, insa, ca dezavantaj – dispunerea complexurilor hoteliere de-a lungul dunelor de o intindere de 12 mile.

Pentru petrecareti…

Pinney Beach este o alegere minunata, unde va puteti lasa impresionati de homarii gatiti la gratar si preparatele tropicale cu gheata rece. Un alt avantaj al exoticului spatiu il prezinta absenta uraganelor. East Bay vine in completarea acestuia cu muzica live gazduita in fiecare seara de duminica pe plaja.

Cei dorinici de aventuri subacvatice…

Pot experimenta legendarul Bloody Bay Wall, cunoscut drept unul dintre cele mai bune spatii de scufundare. Adancimea de ordinul milelor, coralii si razele luminoase ale soarelui ce transcend apa oceanului  – iata cateva dintre elementele care individualizeaza spatiul specific Caraibelor.

luna-de-miere-bloody-bay-wall

Un pachet de sapte zile aici, incluzand cazare si masa ajunge la aproape doua mii de dolari.

Pentru surferi…
    
Recomandam Soup Bowl, acolo unde valurile pot ajunge la o inaltime impresionanta, de 15 metri. Locul este destinat si incepatorilor in surf, in acest sens existand instructori veniti in intampinarea necesitatilor acestora.

Calatorii…

Pot incerca White Bay, unde activitatile recurente ale turistilor sunt reprezentate de plimbarile prin golfurile translucide, inotul si savurarea unui pahar de Painkiller, un sortiment puternic de rom. La cativa metri distanta de ocean exista cabane, ale caror preturi de cazare incep de la 130 dolari pe noapte.

Machiajul de mireasă în 2017. Propuneri și sfaturi utile pentru o nuntă reușită

Deseori, în prag de an, sunt întrebată: “Ce machiaj de...

Toamna la genul masculin

Cu parfumul, coloritul si frumusetea sa, toamna este anotimpul perfect...

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.