Top sase cele mai scumpe rochii de mireasa din lume

Top sase cele mai scumpe rochii de mireasa din lume

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu, asa ca fiecare detaliu trebuie sa respecte cele mai stricte cerinte – de la rochia de mireasa pana la invitatiile din ziua marelui “da”. Mai jos, iti prezentam cateva extravagante in materie de tinute pentru nunta.

 

Pretiozitate de sute de mii de dolari

Rochia din imaginea alaturata poarta semnatura unui designer provenind din Hong Kong, cantarind nu mai putin de 40 de kilograme si fiind impodobita cu bijuterii dintre cele mai diferite.

cele-mai-scumpe-rochii

Tinand cont ca suma in schimbul careia a fost vanduta a atins pragul de 130 mii de dolari, este evident ca multe dintre detaliile pretioase care o completeaza sunt incluse in categoria diamantelor.

Rochie de mireasa marca Mauro Adami

Confectionata din peste 40 de metri de material, accesorii din platina si fir de matase, rochia semnata de designerul italian Mario Adami s-a impus in categoria celor mai scumpe tinute destinate marei zile, valorand nu mai putin de 380 mii de dolari.

cele-mai-scumpe-rochii-de-mireasa

Perlele, detaliul principal al rochiei de la Imperial Pearl Syndicate

Imperial Pearl Syndicate – aceasta este denumirea unei rochii de mireasa clasice, aflata printre cele mai reprezentative pentru anul 1950.

cele-mai-scumpe-rochii-de-mireasa

Cantarind 27 de kilograme, tinuta are ca principala trasatura distinctiva cele 100 de mii de perle care o completeaza. Aceasta a fost vanduta pentru 100 de mii de dolari.

Christian Lacroix pentru Catherine Zeta Jones

Nunta dintre Catherine Zeta Jones si una dintre cele mai emblematice figuri din domeniul cinematografiei, Michael Douglas, a adus in atentia publicului o rochie cu o trena masurand sase metri si impodobita cu diamante.

cele-mai-scumpe-rochii-de-mireasa

Rezultat al stilului inconfundabil al lui Christian Lacroix, aceasta a fost evaluata la 1.5 milioane de dolari.

Inspiratie de la Yumi Katsura

Aceasta rochie de mireasa este completata de diamante verzi si albe de cinci carate, alaturi de o mie de perle. Yuri foloseste ca materiale de baza satinul, cusut impreuna cu Zari, un fir fin argint sau din aur fin.

cele mai scumpe rochii de mireasa

In Japonia, pretul tinutei a pornit de la un miliard de yeni, echivalentul a opt milioane de dolari in Statele Unite ale Americii.

Diamantele, detaliile pretioase ale rochiei lui Renee Strausse

Prima pozitie este dominata detasat de rochia de mireasa proiectata de designerul Renee Strausse in colaborare cu bijutierului Martin Katz si estimata la suma de 12 milioane de dolari.

cele mai scumpe rochii de mireasa

Nici nu e de mirare, daca ne raportam la diamantele de 150 de carate din care este realizata.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.