Tortul miresei, cel mai dulce moment al nuntii
Punctul culminant al nuntii tale este asigurat de “momentul tortului”. Dupa ce s-au mancat sarmalele, friptura si celelalte bunatati, toti invitatii asteapta cu nerabdare surpriza: tortul miresei.
Asa ca trebuie sa alegi un model frumos, care sa te reprezinte si care sa impresioneze oaspetii prin aspectul sau.
Torturile moderne pot avea diverse forme: dreptunghi, patrat, romb, rotund, inimioara.
Cel realizat pentru un astfel de eveniment special e neaparat sa fie impunator, pentru a nu se confunda cu un tort aniversar sau de botez.
Ce “se poarta” anul acesta
Acum sunt la moda torturile incarcate cu flori mari. Tortul cu forma unui con imens garnisit cu glazuri, migdale si nuci, tortul icing (imitatie de martipan), tortul supraetajat icing si dreptunghiular, tortul cu fructe, tortul diplomat cu fulgi de ciocolata si frisca, ornat intr-un mod inedit etc.
El poate fi decorat cu flori sidefate. Acestea pot fi si naturale: trandafiri, cale, crini, orhidee de diferite nuante. Daca vrei sa fie mai special, poti alege sa il impodobesti cu fluturasi sau esarfe icing. Depinde doar de gustul tau.
Pana la urma va fi tortul nuntii tale si tu esti cea mai in masura sa stabileasca stilul, dar si gustul acestuia. Daca esti incantata de aromele toamnei te poti indrepta cu incredere spre fructele de sezon.
There are no comments