Tot ce trebuie sa stii despre invitatiile de nunta

Tot ce trebuie sa stii despre invitatiile de nunta

Din multimea de invitatii de nunta existente pe piata, trebuie sa o gasesti intotdeauna pe cea perfecta, care sa exprime grafic sentimentele care va unesc ca si cuplu.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti organizezi putin gandurile si sa iti imaginezi cum ar arata in viziunea voastra un bilet de dragoste romantic, care sa va exprime sentimentele. Pana la urma, invitatiile de nunta sunt ca un mesaj de dragoste pe care il transmiteti celor pe care ii vreti alaturi in cea mai importanta zi din viata voastra.

Invitatia anunta tematica nuntii

Trebuie sa tii cont totusi de tema pe care ati ales-o pentru petrecere. Daca este in mijlocul naturii, atunci cel mai bine s-ar potrivi motivele verzi, fie ele flori de camp sau frunzulite, care pot orna cu succes invitatia voastra. Daca sunteti romantici incurabili, iar o nunta ca in povesti, cu printi si printese va incanta cel mai mult, iti poti personaliza invitatiile cu ajutorul unor panglici discrete din satin sau organza, in nuante tari de albastru inchis sau bordo, care sunt mult mai elegante si care impun o anumita tinuta vestimentara.

In cazul in care nu ai gasit totusi invitatia potrivita, iti poti face singura una. Un impediment ar fi insa gasirea unei tipografii care sa materializeze ideile, lucru destul de dificil de realizat.

Pentru cei care vor cu tot dinadinsul ca nunta lor sa fie evenimentul anului, ii sfatuiesc sa incerce lucruri noi. Un exemplu ar fi personalizarea unei etichete pe care sa o lipesti apoi pe o sticla de vin vechi sau inscriptionarea unui ravas pe care sa il introduci intr-o sticla vintage. Cu o astfel de invitatie, in mod sigur nunta va fi cel mai asteptat eveniment.

Personalizare, text si inmanare

Ultimele lucruri pe care trebuie sa le stii tin mai mult de partea tehnica, decat de cea artistica. Trebuie sa fii atenta la alegerea hartiei, a caracterelor si, nu in ultimul rand, trebuie sa respecti, atat cat doresti, textul invitatiilor. Trebuie trecute data, ora si locatia, cat si numele parintilor spirituali. Restul informatiilor pe care vreti sa le impartasiti alaturi de cei dragi raman la alegerea voastra.

Un alt aspect organizatoric este trimiterea in timp util a invitatiilor. Poate parea un lucru relativ usor de facut, insa daca numarul participantilor la eveniment este mare, ei trebuie sa primeasca invitatiile cu cel putin doua luni inainte. Motivele sunt simple: trebuie sa-si confirme prezenta, sa se ocupe de partea financiara si de achizitionarea hainelor.

In ceea ce priveste invitatiile traditionale, acestea se vor inmana, potrivit unui vechi obicei, in persoana, pentru a accentua importanta evenimentului pe care il organizati. Poti opta pentru modele de invitatii simple, care sa inglobeze accente personale, pastrand totusi o linie clasica, fara extravagante inutile. Intotdeauna simplitatea va fi apreciata in defavoarea prostului gust.

Daca totusi eleganta este pentru voi cuvantul de ordine, atunci alegerea accesoriilor de nunta se incadreaza in cu totul alti parametri. Se va pastra aceeasi linie simpla, insa accentul va cadea de aceasta data pe calitatea si designului de exceptie al invitatiei. Nu trebuie ca aceste costuri sa balanseze grav bugetul intregii nunti, insa elementele definitorii vor fi cu siguranta apreciate. Pentru invitatii care sa emane eleganta, este recomandata folosirea unei singure culori, neutre combinata cu bordo sau bleumarin.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.