Totul despre accesorii
Accesoriile unei tinute nu sunt doar mici detalii din imbracaminte. Ele o incheaga si definesc stilul ales. Iata cateva sfaturi despre cum trebuie alese acestea.
Un prim lucru de luat in vedere in aceasta incursiune in lumea accesoriilor consta in faptul ca accesoriile trebuie asortate atat cu tinuta mirelui, cat si a miresei. Fie ca este vorba despre asortarea batistei de la rever a mirelui cu panglica din jurul taliei miresei sau despre armonizarea culorilor in costumatia mirelui, astfel incat sa nu existe o discrepanta intre imbinarea elementelor alese, aceste amanunte trebuie neaparat discutate in prealabil. Insa un singur accesoriu trebuie asortat, pentru ca fiecare sa-si pastreze personalizarea tinutei si totusi sa se vada atentia voastra pentru detalii. De altfel, nu uitati ca numarul maxim de culori pe care poate sa-l includa o tinuta de ceremonie este trei, incluzand negrul, care de fapt este nonculoare.
Ceasul si butonii
Un element foarte important in tinuta unui barbat este ceasul. Cel mai indicat pentru nunta ar fi unul plat, cu cadranul mediu si cat mai simplu. Cureaua ar trebui sa fie neagra, de preferinta din piele de crocodil. Daca tinuta este de alta culoare, incercati sa asortati cureaua ceasului la celelalte accesorii din piele, cum ar fi cea de la pantaloni sau la pantofi.
Butonii, un accesoriu de ceremonie indispensabil, ii putem gasi intr-o gama nesfarsita de culori si modele. O idee de luat in seama este sa va procurati o pereche de butoni care sa scoata in evidenta o pasiune sau o profesie. In general, evitati in cazul ceremoniilor lucruri hazlii, de genul unei perechi de butoni in forma de sticla de sampanie, facand trimitere la faptul ca sunteti cunoscut ca bautor inveterat. Nu incercati sa aratati ostentavi ca aveti butoni. Nu suflecati manecile costumului si nici ca sa nu luati special o masura mai mica, pentru a iesi in evidenta acest lucru.
Trabucul ca si accesoriu
Vorbind despre pasiuni, tot mai multi barbati au renuntat in ultimul timp la banala tigara, inlocuind-o cu trabucul. Trebuie insa sa ne amintim ca pentru a fuma un trabuc este necesar sa avem un minimum de initiere in domeniu. Trabucul este un detaliu exclusivist in viata unui barbat, iar fumatul acestuia reprezinta mai mult un tabiet. Asadar, pentru a alege un trabuc de calitate, va trebui sa fiti atenti la provenienta si la modul in care a fost intretinut.
Acest tabiet presupune o serie de accesorii, printre cele indispensabile fiind ghilotina si etui-ul, in care le transportati. Insist aspura faptului ca acestea trebuie sa fie de foarte buna calitate. Daca doriti sa va informati in detaliu, va recomand cartile de specialitate sau articolele de pe Internet. Citindu-le, veti afla detalii referitoare la: cum se taie, cum se aprinde, cum se depoziteaza si cum se fumeaza un trabuc. Daca va hotarati sa deschideti acest capitol, atunci veti sti si de cate feluri sunt, din ce se compun si multe alte detalii.
Acestea sunt doar cateva incursiuni in lumea „micilor detalii”, insa nu uitati ca in ele consta adevarata valoare.
There are no comments