Totul despre voaluri vintage

Totul despre voaluri vintage

Daca va doriti o nunta ce are ca principala tema elementul vintage, purtarea unui voal vintage este o alegere potrivita. In afara sentimentului de vechi, voalul poate aduce insemnatate istorica si frumusete clasica miresei.

Purtarea voalului in ziua nuntii dateaza de multe secole, iar principala sa semnificatie este cea religioasa. In unele parti ale lumii, purtarea unui voal pe fata poate avea conotatii diferite, dar in societatea moderna, miresele sunt printre putinele persoane care le mai poarta.

In partea vestica a lumii, voalul vintage este la mare cautare. Miresele le prefera deoarece le ofera mister si aduc un pic din aerul miresei pure, cu obrajii imbujorati, de odionioara.

1

Acum, producerea voalurilor de mireasa de inspiratie vintage a devenit o pasiune a croitorilor din intreaga lume. Una din pricipalele motivatii o poate reprezenta si faptul ca multe mirese in devenire sunt gata sa traverseze mari si tari online, in cautarea voalului perfect, gata sa plateasca in plus costurile de transport si taxele vamale numai pentru a purta voalul visurilor in ziua nuntii.


1

Voaluri vintage de inspiratie clasica.
 
Deoarece majoritatea nuntilor din ziua de azi sunt clasice, majoritatea mireselor prefera voalurile simple dar elegante, dramatismul voalului depinzand de lungimea acestuia. Exemple potrivite de voaluri de mireasa lungi si dramatice sunt cele cu influenta hippie din anii ’70 with lovely cotton-lace skullcaps and sweeping floor-length trails. Majoritatea acestor voaluri sunt albe sau crem, insa daca mireasa doreste, exista profesionisti care pot vopi voalul in culoarea dorita, fara sa distruga materialul.


2

Voalul “catedrala vintage”

Voalul “catedrala vintage” cade natural si este realizat din tiulul de cea mai buna calitate. Mai este numit si “voalul licurici” si este disponibil intr-unul sau doua straturi. La lumina difuza a catedralei, efectul este minim, dar atunci cand mireasa paseste la lumina zilei sau sub blitzul aparatelor de fotografiat, efectul este cu adevarat spectaculos. Acest stil poate fi purtat prins in varful capului sau in spatele capului. Puteti adauga o diadema pentru a stiliza tinuta.


3

Voalul de lungimea cotului

Acest tip de voal incepe din crestetul capului si continua pana la nivelul coatelor. Este preferat de miresele care doresc o nunta traditionala deaorece le confera un aer gratios fara sa incarce tinuta sau.


4

Voalul gotic

Voalul gotic – Mai este denumit si voalul “vampir”. Acestea sunt voaluri medievale exotice realizate din tiul simplu. Sunt populare si in apropierea sarbatorii de Halloween.

5

Voalul tip colivie

Voalul tip colivie – Acest tip de voal ne da un mic indiciu asupra ceea ce se afla in spatele voalului. Ideea de a-ti crea un voal manual folosind materiale vintage este o solutie buna de a avea ceea ce vrei in caz ca nu gasesti in magazinele de specialitate. Voalurile tip colivie sunt foarte usor de realizat manual.


1

Creaza-ti singura voalul de mireasa!

Daca esti o mireasa cu buget fix, si nu doresti sa iti cumperi un voal cu aspect ieftin, iti poti confectiona singura voalul!


1

Realizarea unui voal de mireasa prin forte proprii nu este deloc dificila, si necesita numai cativa pasi. Daca mireasa nu are suficient timp pentru a-si confectiona voalul, mama, sora sau domnisoara de onoare o pot ajuta.

Au nevoie doar de o foarfeca, un piaptan (sau o diadema cu piaptan incorporat), si cel mai important, tulul care poate fi gasit la orice raion de stofe. Este important sa alegeti tulul mai moale si nu cel rugos.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.