Totul ma inspira – Junko Yoshika

Totul ma inspira – Junko Yoshika

Localizat in vibrantul centru al New York-ului, cunoscut ca si Soho (sudul Houstonului), sicul si inovativul salon al lui Junko Yoshioka a fost realizat pornind de la conceptul unei mirese. Intim, dar totodata spatios, acesta ofera viitoarelor mirese o alta viziune asupra rochiei lor. Semnatura ce-o poarta descrie meticulozitatea detaliilor, finetea materialelor, armonia dintre forma si utilitatea acestora; toate realizate cu ajutorul dedicatiei de-o viata a designerului in arta croitoriei de lux.

Ce te-a impulsionat sa pornesti pe acest drum, al modei?

Pe cand studiam designul vestimentar la facultate, am castigat la o competitie premiul pentru cel mai bun model al unei rochii de mireasa. Acest lucru m-a determinat sa-mi fac singura croiala rochiei mele de mireasa. Rochia a fost apreciata de toata lumea, care m-a incurajat sa merg mai departe si sa-mi lansez propria colectie vestimentara.

De ce lucru esti cel mai mandra?

Una dintre cele mai mari realizari ale mele este ca fac parte din comunitatea designerilor din New York.

De unde porneste inspiratia ta?

De la tot ce se afla in jurul meu. Totul ma inspira. ~ncerc sa descriu prin colectiile mele o viziune distincta de la conceptul pana la definitivarea unei rochii.

Spune-ne cateva cuvinte despre cea mai recenta colectie de-a ta.

Aceasta colectie se bazeaza pe textura, materiale petrecute si detalii cat mai complicate. Exclusivista colectie reuseste sa imbine stilul invotativ contemporan cu elegantul si nemuritorul haute couture. ~ntelegerea designului ma ajuta sa exprim individualitatea si rafinamentul miresei de azi, oferindu-i o alternativa sofisticata la moda traditionala.

Cum reusesti sa combini stilul inovativ contemporan cu eleganta celui haute-couture?

Totul vine de la sine. Creatiile mele au o linie neo-clasica, care determina rochiile sa fie in acelasi timp tineresti, sexy, dar si elegante.

La ce fel de materiale si culori apelezi?

Imi petrec o mare parte din timp pentru a cauta cele mai neobisnuite si neconventionale imbinari de materiale. Dantela unicat, organza sifonata sau dreapta sunt cateva dintre combinatiile mele preferate in momentul de fata. Miresele mele vor detalii subtile, iar aceste texturi vin perfect in ajutorul creatiilor mele.

Cum decurge relatia dintre tine si mireasa de la prima intrevedere pana in ziua cea mare?

Clientul nostru este stapanul nostru. Acest lucru este foarte important in construirea relatiei, de aceea se lucreaza cu cate o clienta pe rand. Se afla toate detaliile privind nunta si apoi se selecteaza rochia care s-ar potrivi tuturor criteriilor, corespunzatoare acesteia. Croitoresele de aici sunt foarte dedicate, pentru ca rochia sa-i cada perfect miresei in ziua nuntii.

Pe strada Saks nr. 5, in atelierul de mirese Mark Ingram, salonul central Junko Yoshioka Flagship Salon si alte inca 30 de saloane de top atat in SUA, cat si in Japonia, Germania si Portugalia. Ca si preturi, rochiile se incadreaza intre 1.500 si 3.000 de dolari.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.