Tratamente de frumusete pentru o viata sanatoasa

Tratamente de frumusete pentru o viata sanatoasa

Realizarea tratamentelor de mentinere corporala in mod regulat si vizita la medic de cel putin doua ori pe an sunt indispensabile unei vieti sanatase. Lena Bratschi, trainer si fondator al Carasoin Spa din Beverly Hills, medicul dermatolog Craig Austin si consultantul de fitness Ashley Borden ne vorbesc despre beneficiile tratamentelor de infrumusetare si despre regularitatea cu care acestea ar trebui efectuate.

 

Masajele, despre sanatate si tratamente de infrumusetare

“Masajele regulate nu numai ca ajuta la mentinerea unui organism sanatos, eliminand tensiunea si ajutand sistemul imunitar. Drenajul limfatic este cel mai benefic in acest sens, in vreme ce uleiurile esentiale contribuie la detoxifierea organicmului si la intretinerea musculaturii”, spune Lena Bratschi.

Mai mult decat atat, trainerul le recomanda celor mai stresati dintre pacientii sai sa recurga la astfel de tratamente o data pe saptamana, acestea fiind cunoscute pentru proprietatile de imbunatatire a sanatatatii fizice si mentale.

“Dupa cum stim cu totii, stresul este principalul factor daunator al vietii naostre”, completeaza Bratschi. Efectele sale asupra organismului nu intarzie sa apara, avand impact asupra posturii corpului, circulatiei sangelui si chiar temperamentului fiecareia dintre noi. Pe termen lung, implicatiile sale sunt dintre cele mai serioase.

Vizita la dermatolog

Cu ocazia viitoarei dumneavoastra vizite la dermatolog, specialistii recomanda ca pe langa tratamentele destinate acneei si cele pe baza de Botox, sa ii solicitati medicului o examinare a alunitelor suspecte. Pielea dumneavoastra este o reflectare exterioara a proceselor interioare si a maladiilor din categoria bolilor de inima si cancerului de stomac.

In cazul in care nu aveti antecedente de melanom, Austin recomanda ca vizita la medic sa se realizeze cel putin de doua sau trei ori pe an. Alunitele trebuie sa fie simetrice, de culoare maro si nu mai mari de un sfert de centimetru.

Tratamentele de infrumusetare faciala

“Curatarea, exfolierea si hidratarea in mod regulat a pielii o sa va imbunatateasca starea generala de sanatate a corpului si a pielii”, spune Bratschi. Aceasta adauga ca astfel de tratamente ar trebui sa se extinda asupra mainilor, bratelor, picioarelor, umerilor si decolteurilor.

“Ganditi-va numai la poluarea la care ne expunem zilnic tenul si in felul acesta veti intelege necesitatea tratamentelor enumerate de mine”, incheie aceasta.

Exercitiile, o rutina zilnica

Exercitiile cardiovasculare si de intretinere ajuta sistemul limfatic, contribuind la sanatatea fizica si psihica a tinerilor.

Privitor la cat de des ar trebui realizat antrenamentul, Borden sustine ca “trei sau patru zile pe saptamana, vreme de 60 de minute ar trebui sa fie suficiente”. Din acest program de intretinere zilnica, dieta nu ar trebui sa lipseasca, aceasta fiind completata de un consum cat mai mare de apa.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.