Trei idei de lenjerie pentru luna de miere

Trei idei de lenjerie pentru luna de miere

Fiind consemnata pentru prima data in istorie in anul 3000, inaintea erei noastre, lenjeria a ocupat din timpuri stravechi un loc in garderoba femeilor. Asa ca in randurile de mai jos va propunem cateva infatisari pentru prima vacanta petrecuta in calitate de sot si sotie.


Pentru o infatisare romantica…

Un set de lenjerie din doua piese, completate de panglica de satin cu ornamente antice de dantela este alegerea ideala asociata lunii de miere.

lenjerie-luna-de-miere

Tonurile luxuriante, din categoria visiniului sau bleumarinului, sau nuantele domoale de salvie sunt printre cele mai populare in acest sezon in materie de lenjerie. In plus, banda lata de la nivelul taliei ascunde surplusul de kilograme in aceasta zona.

Miresele seducatoare pot opta pentru…

Piesele de lenjerie, din categoria acestora din imagine, vor accentua cu succes liniile corpului, fiind completate de o jartiera si de ciorapi destinati acesteia din urma.

lenjerie-luna-de-miere

Acestea pot fi achizitionate, in schimbul sumei de 650 lei din cadrul celebrului brand I.D. Sarrieri.

Daca va propuneti o aparitie sofisticata…

Nuantele nude precum bronzul sau caramelul sunt printre cele mai in voga in actualul sezon, acestea fiind preluate si de cele mai recente colectii de lenjerie.

lenjerie-luna-de-miere

Pentru o nota de dramatism, va recomandam adaugarea unei nuante de visiniu, in vreme ce creativitatea poate deriva din completarea vestimentatiei cu un papion.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.