Trei modalitati de a adauga culoare ochilor tai

Trei modalitati de a adauga culoare ochilor tai

In trusa ta de machiaj se regasesc cu siguranta culori puternice, pe care nu te sfiesti sa le folosesti pe pleoape. Insa ai fi la fel de indrazneata cand vine vorba despre ziua in care vei spune “da”? Make-up artistul Laura Geller te sfatuieste sa o faci, iar principalul sau argument este ca o doza de culoare pe pleoape este o adevarata necesitate.

 

Chiar daca nuantele neutre adauga o nota misterioasa privirii, culoarea face ca ochii sa iasa in evidenta cum nu au facut-o pana acum, conferindu-le profunzime si intensitate. Urmeaza sfaturile noastre pentru un machiaj luminos:

Ochii – ghidul tau de machiaj

Fiecare iris are o nuanta care il flateaza in mare masura. De pilda, in completarea ochilor albastri, Laura recomanda umbrele din palera cromatica rece precum movul, rozul, violetul si bronzul, care complimenteaza la fel de bine si irisul verde. Cei mai privilegiati raman, de departe, ochii caprui, pentru care cele mai potrivite nuante sunt verdele si maroul.

Iar daca vrei un aspect pop, purpuriul este alegerea ideala.

Culori soft

Nimic nu este mai nepotrivit pentru o viitoare mireasa decat culorile neon, potrivit lui Geller. Iar principalul sau argument este ca arata cat se poate de neplacut in fotografii. Este si motivul pentru care make-up artistul recomanda culorile luminoase, combinate intre ele.

Eyeliner

Culoarea ochilor poate fi foarte bine scoasa in evidenta cu ajutorul unui eyeliner intr-o nuanta luminoasa Iar in albumul de fotografii care iti va ramane drept suvenir dupa “da”-ul raspicat, vei arata cat se poate de natural.

Culori neutre

Daca optezi pentru albastru sau mov in machiajul ochilor, alege culori neutre pentru restul make-up-ului. In felul acesta, nu doar ca vei atrage atentia asupra ochilor, dar vei contribui si la extensia trasaturilor fetei.

 

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.