Trei zile de megareduceri la Marithe

Trei zile de megareduceri la Marithe

Marithe intampina sezonul racoros cu o noua sesiune de reduceri, desfasurata in intervalul temporal 30 septembrie – 2 octombrie. Hervé Mariage, Eianna Moore, Alexis Mariage, Benjamin Roberts, Blue by Enzoani si Morii Lee – iata brandurile incluse in promotia de toamna semnata Marithe.

 

Reduceri tomnatice de la Marithe

Talia marcata de panglica, rochia de tip sirena, tinutele lipsite de bretele sunt cateva dintre leitmotivele colectiilor propuse de Marithe. In plus, pentru fiecare rochie de mireasa achizitionata, brandul dedicat tinutelor din ziua marelui “da” va rasplateste cu o rochie de seara Fashion New York Paris, oferita gratuit.

rochie mireasa marithe elianna moore

Profitati de marile reduceri marca Marithe, prezentandu-va pe Strada Ion Bogdan, numarul 23, sector 1, in perioada 30 septembrie-2 octombrie. Pentru mai multe detalii, va invitam sa ne contactati telefonic la 0720.355.285/ 0729.883.743 sau consultand site-ul Marithe.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.