Trend: rochii statement

Trend: rochii statement

Invitatia de a participa la o nunta nu e similara cu una de a purta o rochie banala, lipsita de personalitate si cat se poate de stearsa. E drept ca nu vrei sa ii furi miresei momentul de stralucire insa nu inseamna ca nu ai voie sa te evidentiezi.

Urmeaza trendul principal al sezonului purtand o rochie statement cu un croi structural care sa iti scoata in evidenta personalitatea si preferintele in materie de fashion.

1

 

1. Inspiratie florala

Opteaza pentru o rochie Christopher Kane pentru un look structural si extrem de rafinat. Accesorizeaza tinuta cu pantofi Christopher Kane, un inel Pamela Love si un plic Bottega Veneta.


1

 

2. Tinuta dramatica

Un look all black va sparge monotonia cromatica a nuntii la care esti invitata. Cu siguranta vei iesi in evidenta purtand o rochie Sass&Bide impreuna cu o capa Balmain, pantofi yves saint Laurent si un plic Giuseppe Zanotti.


2

 

3. Sclipiri metalice

Nu vei trece cu usurinta printre invitati purtand o rochie Versace si pantofi Alaia! Te vor opri cu totii pentru a te intreba de unde ai acest ouftit. Intregeste tinuta cu un inel Yves Saint Laurent si o jacheta Moschino.


3


4. Balmain Glam

Anul acesta tinutele statement semnate Balmain au devenit un must have. Accesorizeaza o rochie structurala cu ghete statement Givenchy si un plic Yves Saint Laurent. Adauga un strop de glamour cu un inel Danijo.


4

 

5. Stil desavarsit

Daca vrei sa optezi pentru un look sexy dar in acelasi timp degajat, alege o rochie bandaj Herve Leger si o jacheta Moschino. Completeaza tinuta cu o bratara Bottega Veneta, pantofi Alexander McQueen si cercei Erickson Beamon.


5

 

6. Efect dramatic

Rochiile Halston sunt extrem de versatile si pot fi purtate atat cu piese clasice precum cercei Erickson Beamon sau pantofi Yves Saint Laurent, cat si cu piese inedite asa cum sunt acest plic Alexander McQueen si pantofii Jimmy Choo.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.