Trenduri pentru domnisoara de onoare

Trenduri pentru domnisoara de onoare

Chiar daca vrei o petrecere a burlacitelor cu 20 dintre cele mai apropiate prietene ale tale sau una mult mai intima, noi ti-am pregatit cateva dintre cele mai hot tendinte in materie de domnisoare de onoare. De la rochii scurte, barbati pe post de “domnisoare”, totul este posibil.
trenduri domnisoare de onoare

Domnisorul de onoare

Probabil pana acum ai vazut toate filmele legate de nu nti pentru inspiratie, iar Maid of Honor nu ti-a scapat. Ei bine, poti face la fel. In loc sa alegi trei dintre cele mai apropiate prietene, ii poti cere fratelui sau prietenului cel mai bun sa iti fie aproape. Este o idee buna si daca nu stii cum sa selectezi doar o parte dintre prietene pentru a fi domnisoarele de onoare de la nunta ta.

 

trenduri domnisoare de onoare
 

Tivul ridicat

Ignorand traditia, multi designeri au ales sa arate ceva mai mult din picioarele domnisoarelor de onoare, ale caror rochii devin tot mai scurte. In cazul acestor rochii, materialul este cel care da nota formala sau nu tinutei, si nu dimensiunile ei. Avantajul este acela ca rochiile de domnisoara de onoare pot fi purtate din nou in diferite ocazii.

 

trenduri domnisoare de onoare
 

Culoare este la moda

Daca miresele devin tot mai indraznete, alegand nu doar accente si accesorii colorate, ci chiar rochii in culori tari, atunci domnisoarele de onoare de ce nu ar avea parte de acelasi tratament? Roz, bleu, verde smarald, acestea sunt doar cateva dintre sugestiile acestui an. Le poti folosi fie pentru intreaga tinuta, fie pentru a diferentia o rochie de cealalta.

 

trenduri domnisoare de onoare
 

Copiii

Britanicii au prins de mult timp acest trend si invita copii la nunta lor pe post de “mini” domnisoara de onoare, pentru a duce florile sau verighetele. Nu numai ca te va scapa de grija alegerii prietenilor, dar gandeste-te cat de dragut vor arata in fotografiile voastre de nunta. In plus, vei iesi si mai mult in evidenta.

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.