Trucuri pentru accesoriile potrivite

Trucuri pentru accesoriile potrivite

Orice mireasa este constienta de mesajul pe care il poarta accesoriile, mai ales atunci cand este vorba despre o nunta puternic personalizata, care urmareste o tema anume.

Fata de sezonul trecut, perlele si cristalele colorate sunt foarte cautate. Faptul ca foarte multi miri si-au indreptat atentia catre o nunta in stil anii ‘20 a influentat alegerea accesoriilor: colierele de perle si cerceii din aceeasi garnitura se afla pe lista preferintelor celor mai multor mirese.

In general, accesoriile de perle evita albul pur si se incadreaza in nuante de bej si roz pal.

accesorii

Foarte cautate sunt si accesoriile din cristale Swarovski, care se regasesc pe lista de cumparaturi a mireselor care isi doresc o nunta glamour.

Drept culoare preferata, se evidentiaza movul aprins si rozul. Colierele alese propun pietre mari, montate in special pe argint sau aur alb.


truc

In ceea ce priveste cerceii, tot mai multe mirese aleg modele opulente, de tip candelabru, din cristale mari sau din siraguri subtiri de aur sau argint, accesorizate cu pietre mai mici.

Nici diamantele nu si-au pierdut din farmec in acest sezon, pentru nuntile glamour. Insa accesoriile cu diamante tind sa se limiteze la un singur element central, de dimensiuni mai mici, in general negru, montat pe un suport de aur alb si roze.


truc

Paleta de culori pentru accesorii se orienteaza catre nuantele inchise: mov, violet si negru. Cele mai multe mirese opteaza insa pentru un singur accesoriu mai opulent, renuntand in acest sezon la bratara.

Exista foarte multe cereri pentru accesoriile de par, care tin cont, de asemenea, de tematica nuntii. Astfel, perlele si boa din fulgi se asorteaza in cadrul unei nunti vintage cu o voaleta sau o palarie de mici dimensiuni.


truc

Insa la fel de cautate sunt si diademele cu cristale Swarovski de dimensiuni mari, in special pentru nuntile glamour.

Un alt accesoriu de par foarte cautat de viitoarele mirese il reprezinta agrafele de par cu mici pietre pretioase, care sustin voalul. Nunta rustica propune in acest sezon accesorii de par din flori naturale, cum ar fi coronitele din lamaita, iasomie si flori de camp.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.