Trucuri pentru albumul foto in luna de miere

Trucuri pentru albumul foto in luna de miere

Crezi ca ai terminat tot ceea ce tinea de nunta dupa ce petrecerea s-a incheiat? Nu vrei sa ai amintiri la fel de frumoase si din luna de miere?

Eu zic sa te gandesti de doua ori si sa nu lasi organizarea lunii de miere pe ultima suta de metri. Planifica din timp si ai grija sa tratezi fiecare punct cu rigurozitate.

Noi am notat pe primul loc pozele din luna de miere si chiar daca nu vei avea un fotograf profesionist care sa te ajute, trebuie sa tratezi imaginile cu toata seriozitatea de care poti da dovada. Iti vei aminti peste ani de luna ta de miere si nu ai vrea sa regreti ca nu ai inclus toate detaliile.

 

 

1. De jur imprejur

Cand vei ajuge la destinatie, vei fi atat de obosita incat iti vei dori ca macar cateva zile sa te relaxezi fara a face mai nimic. E lesne de inteles, dupa luni de pregatire a nuntii, cine nu si-ar dori o perioada de relaxare?

Insa, dupa ce te-ai odihnit putin, incearca sa fotografiezi tot ceea ce tine de luna ta de miere. Viziteaza muzeele, atractiile turistice si nu uita sa fotografiezi absolut totul.

2. Tu si el

Roaga trecatorii sa va faca poze sau poti chiar sa apelezi la serviciile unui fotograf local. Nu vrei sa ai poze doar cu tine sau doar cu el, e luna de miere si trebuie sa fiti impreuna.

Incearca sa surprinzi spiritul local si sa ai cat mai multe poze in ipostaze tipice. Daca mergi intr-o locatie tropicala nu uita pozele cu arbori specifici sau costume traditionale.


luna de miere

 

3. Natura in toata splendoarea

Lasa natura sa vorbeasca pentru tine si captureaza cele mai inedite imagini din destinatia in care va veti petrece luna de miere.

Chiar daca e un cliseu, nu rata pozele la rasaritul si apusul soarelui, cele cu plaja fara margini sau cu punctele de atractie. Poate ca acum ti se vor parea banale, dar peste ani, cand detaliile se vor pierde, iti vor aminti de clipele minunate ale lunii de miere.

hoo

4. Camera la purtator

Ia modelul turistilor japonezi in luna de miere: nici o locatie fara poza. Cu cat veti avea mai multe imagini, cu atat mai multe amintiri ale acestui moment.

Luna de miere trebuie sa fie apogeul planificarii nuntii tale, asa ca e lesne de inteles ca trebuie sa ramai cu o “baza de date” corespunzatoare.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.