Trucuri pentru tortul nuntii
Tortul de nunta este un element foarte important din nunta ta. De aceea, nu doar ca va trebui sa arate fabulos, ci sa aiba o aroma pe masura. Iar pentru a nu face compromisuri in ziua cea mai importanta din viata de adult, maestrul cofetar Sylvia Winestock vine in sprijinul tau.
Sylvia mentioneaza ca regula de aur structura, care nu trebuie sa lipseasca niciunui tort. “O multime de mirese nu inteleg ca nu pot avea un tort din crema la o temperatura ridicata, ca cea atrasa dupa sine de nuntile pe plaja”, spune maestrul cofetar.
Si cel mai bine ar fi sa te decizi asupra culorilor si decoratiunilor din tort inainte de a semna contractul cu cofetaria care iti furnizeaza desertul din ziua cea mare. Iar daca te-ai gandit sa incluzi flori reale in tratatia dulce a nuntii, nu uita ca de cele mai multe ori ele vin la pachet cu pesticidele. Cat despre design, pastreaza poze cu torturi care ti-au atras atentia pentru a le arata maestrului cofetar. Cel mai important este ca desertul central al mirilor sa transmita o doza din personalitatea mirilor.
Tortul ar trebui sa stea langa ringul de dans sau in oricare alt loc proeminent, unde oaspetii sa il poata observa cu usurinta.
There are no comments