Trusa de urgenta a miresei

Trusa de urgenta a miresei

Fiecare mireasa isi doreste o nunta perfecta, insa cu toate emotiile pot aparea mici accidente care te pot afecta daca nu esti pregatita pentru agitatia zilei.

De aceea este important ca poseta de mireasa sa nu fie doar completarea tinutei tale, ci si o trusa de urgenta. Vei fi mai relaxata daca ai la indemana rezolvarea tuturor problemelor ce pot aparea pe parcursul zilei. In randurile urmatoare cei descoperi ce trebuie sa contina poseta de mireasa, dar si trusa de urgenta.

 

Trusa de urgenta a miresei

 

Accesorii

 

 

1. O mica trusa de cusut, cu ac, ac de siguranta si ata de culoare rochiei pentru orice eventualitate.

2. O a doua pereche de dresuri – sunt foarte “sensibile” si se pot rupe in orice moment.

3. Un lac de unchii incolor in cazul in care iti agati dresurile si “se duce” firul si lacul de unghii folosit pentru manichiura pentru a reface rapid culoarea.

4. Ata dentara si dropsuri mentolate pentru momentele din fata camerei de fotografiat si intampinarea invitatiilor.

5. O trusa de machiaj care sa contina o pudra, ruj si fardurile pe care le-ai folosit la machiaj, putin demachiant pentru situatiile de urgenta, un parfum si o oglinda mica.

6. Servetele umede si uscate pentru a te curata pe maine, sa-ti stergi lacrimile. De asemenea, un gel dezinfectat poate fi util.

7. Medicamente – datorita faptului ca esti stresata o durere de cap sau de burta poate aparea. Nu uita de leucoplast pentru eventualele bataturi de la pantofi si un calmant.

8. O forfecuta mica

9. Betisoarele de urechi – poti reface machiajul cu ajutorul lor.

10. Fixativ si clame de par pentru momentele in care coafura ti se strica.

 

Geanta miresei

 

 

Accesorii

 

 

Fiind toate lucrurile enumerate mai sus nu pot incapea intr-o gentuta mica, te poti rezuma la strictul necesar. Servetelele, dropsurile mentolate si un produs de machiaj este suficient pentru accesoriul ales.

Ai grija sa ai la indemana trusa de urgenta in ziua nuntii!

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.