Twitter, podium pentru lansarea colectiei Burberry

Twitter, podium pentru lansarea colectiei Burberry

Cei care sunt abonati la postarile brandului britanic Burberry au avut ocazia de a vedea cea mai recenta colectie a casei de moda inaintea unor nume sonore din industrie, precum Anna Wintour, Kanye West, Philip Green sau Sienna Miller. Pentru prima data, grupul fondat de Thomas Burberry a transmis in timp real imagini si amanunte din culisele Saptamanii Modei de la Londra.

 

Christofer Bailey, director creativ in cadrul companiei cu un istoric de peste 150 de ani pe piata britanica de lux, a dovedit ca este un furnizor de continut multimedia, a adus in atentia publicului o colectie inspirata de textilele Henry Moore, emanand culoare si energie.

 

Cu privire la influentele indoneziene si africane care domina detasat cea mai recenta linie vestimenatara Burberry, Christofer explica: “Mesajul pe care am vrut sa il transmit a fost maiestria, nu multiculturalismul”.

 

Eroina pentru primavara anului ce se apropie cu pasi repezi este “fata pe care o urai la scoala, pentru ca avea toti baietii la picioare”, a carei infatisare este “imbracata”in nuante luxuriante de pastel.

 

Fanii de pe Twitter au avut, astfel, ocazia de a vedea in exclusivitate imagini din culisele prezentarii colectiei de primavara/vara 2012, cu cateva ore inainte ca Burberry sa transmita live din Hyde Park ultima sa colectie.

 

Eveimentul a fost, depotriva, transmis pe site-ul companiei si pe reteaua de socializare infiintata de Mark Zuckerberg, Facebook.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.