Un cavaler de onoare special

Un cavaler de onoare special

Cavalerul de onoare este, de obicei, prietenul cel mai bun al mirelui. Insa timpul a trecut! Astazi cavalerii de onoare de sex feminin devin din ce in ce mai populari. Daca esti unul dintre barbatii care isi doresc o femeie pe post de cavaler de onoare, urmareste sfaturile noastre.

Ai grija la reactia miresei

Poti fii sigur ca mireasa ta va avea ceva de obiectat referitor la cavalerul de onoare. Insa salvarea ta va veni doar in cazul in care alegerea ta va fi sora ta sau o prietena veche.

Costumatia cavalerului

Cand vine vorba despre costumatia cavelerului de onoare, ai doua optiuni: fie va avea o rochie ce se va potrivi cu tema petrecerii sau o vei ruga sa poarte un costum. Avand in vedere imbracamintea corespunzatoare unui cavaler de onoare, poti recurge la clasica rochie neagra. In cazul in care mireasa ta va vrea sa aiba un domn de onoare, ii poti sugera sa faca pereche cu cavalerul tau de onoare.

Invitatii tai

Petrecerea nuntii tale trebuie sa fie pentru persoanele pe care tu le indragesti – toti prietenii care te-au determinat sa faci acest pas. Poti sa-ti intrebi mireasa daca stilul vreunei prietene ii place, astfel vei putea sa o rogi sa fie cavalerul tau de onoare si o vei implica pe logodnica ta in alegerea cavalerului de onoare.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.