Un mire ca la carte

Un mire ca la carte

Pentru a da o mana de ajutor viitoarei sotii in pregatirile pentru nunta, Ideal Mariaj ti-a pregatit cateva sfaturi pentru a ii demonstra logodnicei tale cat de importanta este pentru tine nunta voastra.

 

Bugetul ceremoniei

Deciziile majore sunt legate de bugetul si elementele cheie ale nuntii, data sau locatia fiind unele dintre cele mai importante hotarari. O discutie cu logodnica ta ii va demonstra ca esti alaturi de ea si ca doresti sa aveti o nunta ca in povesti. De asemenea, aceste conversatii cu viitoarea ta sotie vor lamuri anumite neclaritati ce ar putea aparea pe parcursul pregatirilor.

Playlistul petrecerii


Daca gusturile tale in muzica sunt foarte diferite de ale logodnicei tale, ar fi indicat sa ii dai o mana de ajutor in alcatuirea playlistului, asta daca doresti sa dansezi la propria nunta. De asemenea, impreuna veti sti ce melodii trebuie sa alegeti pentru ca fiecare membru al familiei sau invitat sa danseze pe cel putin patru melodii.

grom


Luna de miere pentru tinerii casatoriti


Impreuna cu logodnica ta poti alege destinatia lunii de miere. De asemenea, poti consulta ofertele agentiilor de turism si sa i le prezinti viitoarei sotii pentru a alege impreuna locatia primei escapade ca sot si sotie. In asa fel amandoi veti fi multumiti de decizia luata.


Ai grija de aspectul fizic

In ziua nuntii trebuie sa arati impecabil. De aceea te sfatuim sa iti faci o rezervare la salon pentru o manichiura si o pedichiura. De asemenea, parul tau trebuie sa arate foarte frumos aranjat inainte si in timpul ceremoniei. “Trebuie sa iei o decizie cu privire la aspectul fizic cu trei luni inainte de ceremonie deoarece vei avea momente de dubii”, a explicat Carole Friedman, hairstylist.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.