Urmareste tendintele (I)

Urmareste tendintele (I)

Intotdeauna inspiratia privind elementele nuntii a venit din strainatate, unde numerosi specialisti in decoruri au venit cu cele mai ingenioase idei.


Noi am reusit sa sustragem cateva idei pe care ti le vom prezenta in doua parti.

Uneori, o floare simpla, precum Amaryllis, poate impresiona mai mult decat un aranjament floral complicat. Alege o singura floare pentru aranjamentele din centrul meselor sau chiar gandeste-te sa inlocuiesti buchetul de mireasa cu un singur fir de trandafir.


Florile singure se asorteaza cel mai bine in combinatie cu vaze inalte, transparente sau la mana domnisoarelor de onoare.

deco

Se poarta steguletele si panglici. Decorarea cu steaguri mici si colorate poate fi o idee foarte buna, indiferent daca le atarni in gradina, in holul primariei sau la intrarea in restaurant. Fundele se pot aplica la husele scaunelor sau chiar la coafura de mireasa.

Intampinarea invitatilor nu se mai face cu binecunoscuta sampanie. O bautura specifica regiunii originare mirilor sau cu o anumita aroma ofera un plus de farmec nuntii.


deco

Poti transmite stralucire nuntii prin cristale presarate pe masa sau prin ornamente din sticla agatate de aranjamentele florale. Un mod foarte simplu de a reflecta lumina din sala.

Nuntile tematice sunt in mare voga. Indiferent de pasiunea mirilor, tema se poate regasi fie in decorarea salii, fie in cele mai mici detalii, cum ar fi jartiera miresei sau butonii mirelui.


deco

Totodata, revenirea la origini este o tema foarte practicata. Nunta cu port traditional romanesc se incadreaza printre nuntile originale.

Renunta la clasicele pahare din sticla transparenta. Opteaza pentru culoare! Afla daca restaurantul inchiriat are asa ceva sau chiar achizitioneaza-le singura. Cu siguranta iti vor folosi si pe viitor.


deco

Intotdeauna se vor regasi copii la o nunta. Pentru a se simti in largul lor, rezerva o masa numai pentru ei. De asemenea, cateva jocuri intr-un loc special amenajat te vor salva cu siguranta.

O tendinta care castiga tot mai mult teren sunt lampile din carton. Asezate la intrare, pe scari ori suspendate prin fire transparente, rotunde ori dreptunghiulare, ele vor transmite intotodeauna un plus de originalitate.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.