Urmareste tendintele (II)

Urmareste tendintele (II)

Continuam sa te tinem la curent cu ultimele tendinte. Asadar, am revenit cu a doua parte de idei care sa te inspire in organizarea nuntii tale.

Mai tii minte diapozitivele la care te uitai cand erai mica? Transpune frumusetea acelor timpuri printr-un film cu imagini de cand erati voi mici pana in prezent. De asemenea, poti aplica pe o tabela instantanee tip Polaroid, pe care sa o inramezi si sa o asezi pe un perete de-al salii. Tot pe sistemul fotografii, poti oferi drept marturii un fel de mini-brosura cu poze de-ale voastre, prinse in arc spiralat.

Fructele isi gasesc locul peste tot, atat in decorarea aranjamentelor de masa, in deserturi delicioase sau in diverse ornamente atent sculptate. Nu omite sa le adaugi si tu pe lista.

tendinte

Muzica de fundal trebuie sa fie relaxanta, sic, ambientala. Pentru o alegere potrivita, apeleaza la un cvartet de coarde care sa cante live sau de la care poti procura un CD cu melodii de acest gen.

Personalizarea intregii nunti cu initialele voastre este o practica din ce in ce mai intalnita. Fie ca este vorba de servetelele de masa, marturii, invitatii sau cutia de daruri.


tendinte

Se poarta tot mai mult denumirea fiecarei mese cu un titlu reprezentativ sau in tema nuntii. Acest lucru va fi nu doar amuzant, dar si util in plasarea invitatilor la mase.

Karaoke, serenade, dedicatii… Pentru oricare dintre aceste variante ai opta, nu ezita sa te folosesti de microfon pentru a crea o atmosfera originala si distractiva.


tendinte

Rozul pal, ivoarul si cremul sunt culorile acestui sezon. Presara-le si tu in nunta ta.

Buchetele create artificial sunt foarte cautate si pot fi pastrate pentru totodeauna. Cele cu cristale Swarovski vor impresiona cu adevarat.


tendinte

Un dram de ecologism este binevenit intotdeauna. Mai nou, se poarta scaune transparente din plastic, reciclabile.

Iar daca sunt colorate, cu atat mai bine! Nu vei mai avea nevoie de nici o husa.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.