Valentina Pelinel: zambitoare, ambitioasa, impulsiva si corecta (II)

Valentina Pelinel: zambitoare, ambitioasa, impulsiva si corecta (II)

Valentina a fost un model de succes si a defilat pe cele mai celebre podiumuri din New York.

Nu a abandonat lumea modei, ci mai degraba a evoluat ca om si ca model, dupa cum ne declara si in interviul exclusiv de mai jos. A imbracat rochia de mireasa pentru prima oara dupa ce s-a casatorit, special pentru cititoarele revistei noastre.


1

Varsta ideala pentru casatorie in secolul nostru?

Varsta ideala de casatorie in zilele noastre si oricand este varsta la care iti intalnesti jumatatea si esti pregatit sa i te daruiesti intru totul.

Fiecare dintre noi simte cand este pregatit sa-si uneasca destinul cu cel al sufletului pereche. Nu exista teorie, e vorba de simt.


1

Secretul unui mariaj perfect?

Mariajul perfect? Nimic nu este perfect pe lumea asta. Toti sau aproape toti tindem sa ne apropiem de perfectiune.

Hai sa spunem ca un mariaj reusit, nu perfect, este mariajul intre doi oameni care se iubesc atat de mult incat sa fie alaturi mereu, sa se inteleaga si la bine si la rau. Lucrurile cladite impreuna sunt trainice si mentin respectul in cuplu.


2

Divortul este un rau necesar?

Divortul este un rau necesar! Cand doua persoane nu se mai inteleg, mai ales doua persoane care s-au iubit si si-au unit destinele, atunci divortul este un rau necesar, pentru ca unde exista iubire, exista pericolul ca aceasta sa se transforme in ura.

Nu poti trai cu o persoana doar pentru ca ai iubit-o candva. Consider separarea o solutie atunci cand simti ca nu mai exista cale de intoarcere si nu esti fericit langa partener. Viata merita traita!


3Imi imaginez ca ai participat la multe nunti. Care te-a impresionat cel mai mult, de ce si prin ce?

Nu pot sa fiu modesta si sa mint in acelasi timp, asa ca recunosc ca n-am participat la nici o nunta mai frumoasa decat a mea. Am pus foarte mult suflet in organizare, nu ne-am zgarcit la absolut nimic si sincer, n-a existat nimic ce si-ar fi dorit invitatii si sa nu gaseasca la nunta noastra.

Meniul de bauturi a fost de cateva pagini, am realizat personal primul aranjament floral si fiecare detaliu a fost controlat si pozat de catre mine, astfel incat totul sa fie in armonie cu ceea ce simteam, anume fericire.

4

Daca ar fi sa te trezesti pentru o zi in corpul sotului tau, care ar fi primul lucru pe care l-ai face?

Daca m-as trezi pentru o zi in corpul sotului meu, primul lucru pe care l-as face ar fi sa-i zambesc sotiei mele, s-o sarut, s-o strang in brate si sa-i spun cat de mult o iubesc. As fi un sot bun, nu?

Apoi, as cauta tot restul zilei modalitati sa nu mai pun la suflet rautatile oamenilor, sa nu ma mai incrunt si sa privesc un pic din afara tot ce e negativ. Sotul meu traieste intr-o lume cu multa energie negativa si invidie, fapt pentru care de multe ori nu-i vad zambetul. Nu este usor sa fii politician in Romania.


5

Sfaturi pentru viitoarele mirese, viitorii miri si, implicit, pentru cititoarele revistei Ideal Mariaj?

Pentru miri si mirese: distrati-va la nunta, faceti multe poze si alcatuiti imediat un album, pentru ca eu nici acum n-am facut acest lucru si au ramas pozele pe DVD-uri.

Nunta este o petrecere de neuitat si merita pregatita in detaliu. Pentru cititoarele revistei Ideal Mariaj am multumiri, deoarece m-am imbracat pentru prima oara dupa nunta mea in rochii de mireasa.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.